Marseille vant søndag 2-0 mot Saint-Étienne i Ligue 1 søndag, men det Balotellis målfeiring etter det første målet alle snakket om etter kampen. På spektakulært vis satte italieneren inn 1-0 etter 12 minutters spill, etter en corner fra Florian Thauvin.
Etter å ha saksesparket ballen i nettet mottok Balotelli en telefon fra en kameramann bak målet og filmet seg selv og jublende lagkamerater på banen. Deretter la han ut videoen på Instagram før han fortsatte kampen på Stade Vélodrome i Marseille.
Målet var Balotellis fjerde mål på seks kamper i Ligue 1, etter at han i januar gikk fra Nice til Marseille.
UEFA Europa Conference League
– Mourinho får sikkert tak i nummeret mitt hvis han vil ringe meg
27 MINUTTER SIDEN
Saken fortsetter under videoen:
Det akrobatiske målet imponerte ikke bare medspillere, men også motstanderens trener.
– Han minner meg om Zlatan Ibrahimovic, og han scoret et Zlatan-mål, sa Jean-Louis Gasset, Saint-Etiennes trener, ifølge Ritzau.
– Han har fått tilbake publikum og selvtilliten tilbake, og mange av hans lagkamerater vil øke nivået på spillet sitt sammen med Balotelli, fortsatte Gasset.
Marseille har på de siste fem kampene tatt 13 poeng og er nå kun fem poeng bak Lyon i kampen om den tredje og siste plassen i mesterligaen.
Det hører med til historien at Balotelli ikke er den første spilleren som tar bilde av seg selv etter å ha scoret mål. Romas Francesco Totti tok også bilde av seg selv på banen da han i 2015 scoret mot Lazio.
(NTB)
Sett denne?
UEFA Europa League
Tredje strake tap for «norske» Ferencváros
28 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
2 TIMER SIDEN