I den tyske hovedstaden spilte Julian Ryerson for start for hjemmelaget, mens Jens Petter Hauge fikk muligheten for Eintracht Frankfurt.
Hjemmelaget var det klart beste laget i den første omgangen. Taiwo Awoniyi sendte Union Berlin i føringen etter en noe kontroversiell situasjon, der den nigerianske spissen først rev ned Martin Hinteregger før han satte ballen i mål etter 16 minutter.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
10 TIMER SIDEN
Scoringen ble uansett tellende, og Union Berlin skulle doble ledelsen tre minutter senere. Et langt innlegg fra høyreback Ryerson ble fanget opp av Genki Haraguchi. Japaneren trillet den videre til Grischa Promel, som fikk drømmetreff fra kanten av 16-meteren.
Jens Petter Hauge og Eintracht Frankfurt slet med å spille seg til de store mulighetene. Den tidligere Bodø/Glimt- og Milan-spilleren klarte heller ikke å sette sitt preg på kampen i den første omgangen.
Heller ikke etter hvilen klarte Eintracht å finne veien til nettmaskene, og alle tre poengene ble værende i den tyske hovedstaden. Julian Ryerson og Union Berlin innehar nå 6. plassen i Bundesliga. Eintracht Frankfurt ligger på 10. plass.
Jens Petter Hauge spilte samtlige 90 minutter for bortelaget. Bodøværingen har startet to strake Bundesliga-kamper for Eintracht Frankfurt etter å ha slitt med en muskelskade og lite spilletid siden desember.
Julian Ryerson har startet de to siste kampene på benken, men fikk 84 minutter i møtet med landsmannen Hauge. Det var Ryerson sin ellevte start i hjemlig liga denne sesongen.

Nielsen ut med skade

En norsk duell kunne det også blitt i Hoffenheim. Håvard Nielsen startet kampen for bortelaget Greuther Furth, men måtte forlate banen etter kun ti minutter med det som lignet en strekkskade.
For hjemmelaget kom Håvard Nordtveit inn etter 50 minutter i kampen som endte 0-0.
Nordmannen, som er ute av kontrakt til sommeren, har tidligere uttrykt et ønske om å dra hjem til Norge.
Les også: Må finne ny klubb – vil hjem til Norge

God norsk dag på nivå to

I 2. Bundesliga ble det en god dag for de norske involverte. Mats Møller Dæhli spilte hele kampen for Nürnberg, da de spilte 1-1 mot Werder Bremen.
Andreas Vindheim var tilbake på banen for Schalke etter å ha vært ute med skade i to måneder. Den norske høyrebacken kom inn etter 64 minutter i bortekampen mot Darmstadt. Det endte med en knusende 5-2-seier for Vindheim sitt lag, som nå topper tabellen med seks kamper igjen å spille.
Vindheims lagkamerat Marius Lode var ikke i troppen på grunn av korona.
Sett denne?

Her får Braut Brunes endelig matchballen i posten

Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
12 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
17 TIMER SIDEN