Svakt markeringsspill ga rom for Cardiff-spissen Moore etter 73 minutter, og han gjorde det han kan best da han satte hodet til et perfekt innlegg fra Joe Morrell og sendte ballen inn i lengste hjørne.
Det ga et noe heldig uavgjortresultat for et Wales-lag som tidvis ble kraftig kjørt av sveitserne og skapte lite selv. Det skal nevnes at Moore hadde vært farlig frampå med en heading også i det 15. minuttet, men det forsøket ble stanset av Yann Sommer.
OBOS-ligaen
Flere profiler på flyttefot: Dette er de bekreftede overgangene i OBOS-ligaen
5 TIMER SIDEN
– For meg personlig er det fantastisk. Vi ville gjerne tatt seieren, men vi godtar uavgjort, som setter oss i en god posisjon. Det er aldri bra å komme under, men å utligne og så holde det kampen ut, er veldig positivt for oss, sa Moore til BBC.

Skuffede sveitsere

Sveits-innbytter Mario Gavranovic så ut til å ha gjort det helt store da han satte ballen i mål med sin første berøring i det 85. minutt, men etter at dommerne i VAR-rommet hadde sagt sitt, ble scoringen annullert for offside.
Spenningen levde helt inn, og begge lag skapte sjanser i sluttminuttene, uten at det ga nettsus på nytt.
Sveitserne vil nok være litt skuffet etter at seieren glapp i en kamp de tilsynelatende hadde god kontroll på. Med 1-1 blir det en intens kamp for å kjempe seg videre fra EM-gruppe A.
Der er Italia den store favoritten etter 3-0-seier over Tyrkia i fredagens åpningskamp.
– Jeg er litt frustrert over resultatet, ettersom vi hadde sjanser til å score mål nummer to, men misbrukte dem. Kanskje ble vi for passive etter det første målet. Vi fortjente å vinne, sa Sveits-spissen Breel Embolo, som scoret 1-0-målet og ble kåret til banens beste spiller.
Sett denne?

Haugen fikk med seg ballen hjem etter «hat trick»: – Aldri vært med på lignende

Farlige spisser

Det sto 0-0 halvveis i Baku etter en omgang der Sveits hadde ballen to tredeler av tiden, mens waliserne satset på kompakt forsvarsspill og overganger.
Haris Seferovic kom til tre bra muligheter, den siste gigantisk, men hadde ikke finjustert høyrefoten godt nok. I stedet tok hans spissmakker Embolo ansvar.
Borussia Mönchengladbach-spissen hadde først skaffet corner med et godt skudd som Danny Ward fikk slått ut, og på det perfekte hjørnesparket fra Xherdan Shaqiri stanget han inn 1-0 tre minutter ut i 2. omgang.
Embolo var et konstant uromoment i minuttene som fulgte, og han skapte en ny sjanse i det 51. minutt. Spissen spilte ballen til Kevin Mbabu, men han klarte ikke å velge mellom skudd og innlegg og sendte ballen utenfor. Det var den største sjansen Sveits hadde til å gjøre 2-0.
(©NTB)
Fotball
Skuffet og frustrert over egen klubb: – Skulle ønske de kunne ha solgt meg
6 TIMER SIDEN
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
9 TIMER SIDEN