Det var VG som først omtalte saken.
– Ja, om det er rekord vet jeg ikke. Men det er ganske sprøtt. Surrealistisk, sier Christer Johansen til avisen.
For etter å ha rykket ned med Tromsø 2 to sesonger på rad (2016 og 2017), snudde det mildt sagt til det bedre for 19-åringen i 2018.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
6 TIMER SIDEN
Johansen startet sesongen i TIL 2, hvor han fikk ni kamper for laget som nå er klare for 3. divisjon. I sommer ble han hentet til Raufoss, hvor han har vært en del av tre ulike lag – som alle har kunnet feire sesongen med opprykk.
Forutenom A-laget har også klubbens 2. lag og U19-lag tatt ett steg opp i 2018. 2. laget rykket opp fra 4. divisjon, mens U19-laget er klare for interkrets-serien.
A-laget stod for den kanskje største prestasjonen da de ble klare for OBOS-ligaen på bekostning av hardtsatsende Fredrikstad med tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo i spissen.
Dermed står Johansen – som muligens den eneste, ifølge flere statistikkguruer iTromsø har vært i kontakt med – som den eneste spilleren som har rykket opp med fire forskjellige klubber i norsk fotball.
– Opprykket med Raufoss A var utvilsomt det største. Den stemningen som var på stadion og etter kampen kommer jeg til å ta med meg resten av livet. Det var rørende, sier Johansen til iTromsø.
Nå håper han å bli værende i Raufoss. Det er kanskje ikke så rart.
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
6 TIMER SIDEN