Midtbanespilleren har imponert for Celta Vigo.
– Vi er i forhandlinger, og de går framover. Det blir ikke lett, men jeg kan ikke avvise at avtalen kommer i havn i løpet av helgen, sier Celtas sportsdirektør Felipe Minambres.
Eliteserien
Kom ikke til enighet om ny kontrakt – nå takker landslagsspilleren for seg
40 MINUTTER SIDEN
Wass' kontrakt med Celta Vigo utløper neste sommer. Han har en utkjøpsklausul på 186 millioner danske kroner, men ifølge Cadena SER må ventelig Celta nøye seg med 75 millioner danske kroner i overgangssum.
Valencia skal ut i Champions League til høsten.
– Til sommeren har jeg vært i tre år i Celta Vigo. Jeg kan se for meg at det skjer spennende ting i løpet av sommeren. Jeg ser for meg å spille et annet sted. Kanskje i en større klubb som spiller i Champions League, sa Wass til Ekstra Bladet i mai.
Wass scoret fire mål og sto for åtte målgivende pasninger i La Liga sist sesong, men ble vraket fra den danske EM-troppen. Det spekuleres i Wass' lojalitet til det danske landslaget etter at han i fjor takket nei til å spille i en privatkamp mot Tyskland og en VM-kvalkamp mot Kasakhstan.
Tidligere har han også takket nei til landskamp, men spilt klubbkamp bare få dager senere. Wass spilte på lån i Fredrikstad i 2009, men slapp knapt til for østfoldingene.
Han kan bli den tredje danske spilleren i Valencia gjennom årene. Tidligere har Danilo Arrieta og Frank Arnesen spilt for John Carews gamle klubb.
(©NTB)
Fotball
Medier: To Brasil-profiler ferdigspilt i fotball-VM
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
6 TIMER SIDEN