Det er svenske Expressen som hevder at den tidligere Viking-treneren er blant de heteste kandidatene til å ta over for Graham Potter, som nylig forlot Östersund til fordel for Championship-klubben Swansea.
Briten har forutenom et to ukers langt opphold i Hødd vært arbeidsledig siden han måtte forlate Stavanger-klubben i november i fjor. Han har siden den gang blitt koblet til en rekke jobber, blant annet til å ta over for Magnus Powell da svensken ble sparket i Sandefjord tidligere denne sesongen.
Fotball
– Hadde vi ikke gjort det, hadde vi angret resten av livet
4 TIMER SIDEN
– Det jeg kan si er at jeg har snakket med dem, men de har sin prossess som de jobber med, så får vi se hva det blir, sier Burchnall til Eurosport.no.
Nå kan det altså gå mot et nytt eventyr hos söta bror for 35-åringen.
Östersund satte seg virkelig på det europeiske fotballkartet forrige sesong da de avanserte fra gruppespillet i Europa League – en bragd som ble beskrevet som «uten sidestykke i nordisk fotball».
I 16-delsfinalen måtte Graham Potter og co gi tapt for Premier League-giganten Arsenal, men ikke uten å gi London-laget en skikkelig støkk. Etter 0-3 på hjemmebane hadde de fleste avskrevet svenskene, men på bortebane sjokkerte de Arsène Wengers menn og ledet 2-0 tidlig. Kampen endte til slutt 2-1, og ÖFK forlot turneringen med hevede hoder.
Östersund ligger for øyeblikket på sjetteplass i Allsvenskan, ni poeng bak serieleder Hammarby.
Fotball
Dette skuffet Glimt-kapteinen mest: – Ballet på seg
4 TIMER SIDEN
Fotball
Nådeløs Glimt-profil: – Vi var ikke mentalt forberedt
5 TIMER SIDEN