• Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Andreas Nordvik er tilbake i norsk fotball, og fortsetter karrieren i Byåsen. Den tidligere RBK-spilleren sier til Eurosport at valget var ganske enkelt.
Allsvenskan
Vraket tilbud for å fortsette i Sverige: – Skulle helst ha droppet julen
2 TIMER SIDEN
– Jeg hadde muligheten til å fortsette på toppnivå i Danmark, men nå begynner ungene å bli i en alder der de har behov for at jeg er der. Barna er førsteprioritet, og når jeg fikk en veldig spennende jobbmulighet i Joker Engros som salgskonsulent, var valget enkelt. Mange av kompisene mine har spilt i Byåsen, og jeg hadde noen bekjentskaper i klubben, sier Nordvik.
– Byåsen er et lag som vil opp og frem, selv om første prioritet nå er å beholde plassen. Personlig trenger jeg nok to uker til før jeg kan kalle meg ''matchfit''.
Byåsen ligger på en 12. plass i Postnord-ligaen avdeling 2. Nordvik blir en av de mer rutinerte spillerne på laget, og han har ingen problemer med å være en veiviser for yngre spillere.
– Sånn har det vært i mange av klubbene jeg har vært i de siste årene, både i Viking og i Danmark. Det er mange unge spillere som sikkert kan dra nytte av mine erfaringer på toppnivå. Det er en haug av unge spillere som vil opp og fram, så hvis jeg kan vise vei er det bare bra, sier Nordvik.
Trønderen spilte siste halvdel av sesongen i Odd forrige i fjor, men noe nytt eventyr på en større scene enn 2.divisjon er lite trolig.
– Det er et utrolig vanskelig spørsmål. Blir jeg lenge nok i Trondheim nå blir det vanskelig å skulle dra herfra igjen. Barna mine har et behov for faren sin, og jeg har et behov for å være med dem. Det skal veldig mye til, men man skal aldri si aldri, avslutter Nordvik.
Les også: Er i dialog med aktuelle Godset-trenere
  • Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
VM
Kamerun-stjerne straffes – reiser hjem fra VM
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ferdig i Kristiansund: – Jeg ønsker alle lykke til videre
18 TIMER SIDEN