Midtbanespilleren signerte lille julaften en toårskontrakt med Asker. Det skriver klubben på egen hjemmeside.
29-åringen har en fortid i blant annet Mjøndalen, Aalesund og Strømsgodset. Han kommer fra svensk fotball og Örgryte IS. Han var også innom Östers og Hammarby i vårt naboland.
– Det var totalpakka nå som gjorde at jeg valgte Asker. Jeg hadde mulighet til å bli i Sverige, men det var samtidig fint for meg og min familie å kunne flytte tilbake til Drammen. Samtidig så likte jeg ambisjonene til klubben og ikke minst virker treneren å være dyktig, så dette var full klaff på alle punkter, sier Fuhre til Askers hjemmeside.
Fotball
Solbakken invitert til Wenger-møte – skal diskutere omstridte VM-planer
33 MINUTTER SIDEN

– En meget god signering

Trener Kevin Nicol trekker blant annet frem muligheten man har ved å bruke Fuhre i forskjellige posisjoner på midtbanen.
– Jeg tror dette kommer til å bli en meget god signering for oss. Vi får en spiller som har spilt på høyt nivå over flere sesonger, sier Nicol til klubbens hjemmeside.
– Han har også tekniske ferdigheter som vil passe vår spillestil godt. Samtidig er han anvendelig, og han kan brukes i flere posisjoner på midtbanen. I den alderen han er nå, og med den erfaringen, vil han tilføre både kvalitet og ikke minst erfaring inn i gruppen.
Eliteserien
Bekymret seg for noe helt annet da kneet røk: – Utrolig ubeleilig
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Uenige om VAR: – Jeg holder på å spy
13 TIMER SIDEN