Andre Villas Boas er den yngste treneren gjennom tidene til å vinne fire titler på en sesong, noe han gjorde med Porto i 2010/2011. Det inkluderte triumfen i Europaligaen.
Fra Porto gikk ferden videre til Chelsea sommeren etter, der han fikk sparken allerede mars året etter.
Etter å ha vært innom både Tottenham, Zenit St. Petersburg og nå sist Shanghai SIPG i Kina, venter det nye utfordringer for manageren – som rallysjåfør i ørkenen.
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
13 MINUTTER SIDEN
For Villas Boas var drømmen og håpet om å få kjøre rallyet på motorsykkel. Det måtte han fort legge fra seg.
– Jeg snakket med min venn Alex Doringer, som er manager for KTM-laget. Han sa jeg trengte å trene i et år om eg skulle deltatt med motorsykkel, og sa det var bedre om jeg gjorde det med bil. Så jeg tok kontakt med Team Overdrive og her er jeg, sier Villas Boas til rallyets hjemmeside.
Villas Boas skal kjøre sammen med sin portugisiske landsmann Ruben Faria, en rutinert sjåfør som har en 2. plass fra 2013-utgaven på motorsykkel.
– Når André ringte og foreslo at jeg skulle kjøre med ham, måtte jeg tenke på det... I fem sekunder. Det er en stor utfordring og jeg tror vi kan få til et bra rally, sier Faria til hjemmesiden.

Hevder han er ferdig i klubben

The Telegraph hevder at Villas Boas allerede er ferdig som trener i den kinesiske klubben.
Klubben hans tapte forrige søndag den kinesiske cupfinalen mot Shanghai Shenhua, og ønsket ikke å diskutere fremtiden etter kampen.
Han skal ha blitt tilbudt en ny kontrakt, men avgjørelsen om at han forsvinner er ikke offisielt bekreftet.
– Dette er ikke tiden for å snakke om jeg blir med videre eller ikke. Klubben vet min beslutning, og det vil også dere få vite. Men dette er ikke tidspunktet, sa han etter tapet ifølge aviden The Telegraph.
UEFA Europa League
Hareide raste etter stygge scener: – Motbydelig
38 MINUTTER SIDEN
Fotball
– Hadde vi ikke gjort det, hadde vi angret resten av livet
6 TIMER SIDEN