– Jeg kan si det meget klart. Jeg synes det er helt latterlig at Lars endte i mediene denne uka. Det er irriterende og unødvendig at det skjer, sier Groningen-direktør Hans Nijland til den nederlandske avisen Dagblad van het Noorden.
Hendelsen Nijland referer til er da Lars Veldwijk, som spilte i Aalesund i 2017, valgte å trekke frem penisen som en spøk mens han kjøre bil og kjæresten Monica Geuze filmet et innlegg til sin videoblogg.
Geuze har en av Nederlands mest populære videoblogger med intet mindre enn 400.000 følgere. Dette har klubben, Groningen som Veldwijk spiller for, tatt sterk avstand fra.
Eliteserien
Klubbnomaden på plass i sin ellevte klubb på tolv år
40 MINUTTER SIDEN
– Det er irriterende og ergerlig at det skjer. Man ønsker bare fred rundt gutten. Jeg mener at man som profesjonell fotballspiller skal fremstå som et godt eksempel. Det her hjelper ikke. Jeg er kanskje av dem gamle skolen, men jeg vet lite om disse vlogene (videoblogg journ.anm). Det er ekstremt uklokt at Veldwijk figurerer på denne måten, sier Nijland i følge danske BT som har gjengitt saken.
Dette er ikke første gangen Veldwijk har havnet i mediene med noen spesielle historier. I fjor skal han og kjæresten ha måtte flykte fra et væpnet ran på et kasino i Amsterdam. Og i januar skal Veldwijk, i følge nederlandske medier, ha nektet å gå av banen da han ble byttet ut i kampen mellom Groningen og Ado Den Haag.
Indre Bane
Eksperten forsvarer Layouni: – Jeg er enig med han
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
7 TIMER SIDEN