– Jeg kan si det meget klart. Jeg synes det er helt latterlig at Lars endte i mediene denne uka. Det er irriterende og unødvendig at det skjer, sier Groningen-direktør Hans Nijland til den nederlandske avisen Dagblad van het Noorden.
Hendelsen Nijland referer til er da Lars Veldwijk, som spilte i Aalesund i 2017, valgte å trekke frem penisen som en spøk mens han kjøre bil og kjæresten Monica Geuze filmet et innlegg til sin videoblogg.
Geuze har en av Nederlands mest populære videoblogger med intet mindre enn 400.000 følgere. Dette har klubben, Groningen som Veldwijk spiller for, tatt sterk avstand fra.
Eliteserien
En tredel av landslagstroppen har spilt i Molde: – Spillerne går en god skole
EN TIME SIDEN
– Det er irriterende og ergerlig at det skjer. Man ønsker bare fred rundt gutten. Jeg mener at man som profesjonell fotballspiller skal fremstå som et godt eksempel. Det her hjelper ikke. Jeg er kanskje av dem gamle skolen, men jeg vet lite om disse vlogene (videoblogg journ.anm). Det er ekstremt uklokt at Veldwijk figurerer på denne måten, sier Nijland i følge danske BT som har gjengitt saken.
Dette er ikke første gangen Veldwijk har havnet i mediene med noen spesielle historier. I fjor skal han og kjæresten ha måtte flykte fra et væpnet ran på et kasino i Amsterdam. Og i januar skal Veldwijk, i følge nederlandske medier, ha nektet å gå av banen da han ble byttet ut i kampen mellom Groningen og Ado Den Haag.
Fotball
Overrasket over sin nye klubb: – Over all forventning
12 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Ekspertene om mulig cup-skroting: – Blødningen må stoppes snarest
13 TIMER SIDEN