Med tre kamper igjen å spille av sesongen har Norwich 13 poeng opp til trygg plass og har dermed ingen mulighet til å klatre over nedrykksstreken.
Dermed blir det med en sesong i Premier League for Norwich denne gang.
For Tetteys del er det blitt til sammen fire sesonger i den engelske eliteserien siden han kom til klubben sommeren 2012. Trondheimeren skrev i februar under på en ny ettårskontrakt for Norwich, men fortalte Dagbladet i mars at han gir seg som fotballspiller etter neste sesong.
Fotball
Medier: To Brasil-profiler ferdigspilt i fotball-VM
EN TIME SIDEN
Norwich har hatt en tøff periode etter koronapausen med tap i fem av fem Premier League-kamper for dagens møte med West Ham.
Norwich kom dermed til kampen vel vitende om at de var avhengig av poeng for å fortsatt ha en teoretisk mulighet til å spille i Premier League neste sesong. Allerede etter elleve minutt fikk de seg derimot en trøkk. Michail Antonio smalt ballen i mål etter et hjørnespark.
Like før pause doblet West Ham ledelsen. Antonio satte sitt andre for dagen, denne gangen med hodet etter et frispark. Åtte minutter etter pausen headet Antonio enda en ball i mål etter at keeper Tim Krul måtte gi en retur. Dermed var Antonios første Premier League-hat trick et faktum.
Men Antonio ga seg ikke med det. I det 74. minutt satte han sitt fjerde for dagen, denne gangen med høyrefoten.
Selv med tre poeng i dag ligger heller ikke Watford på noen måte i en trygg posisjon. Laget ligger som nummer 16 på tabellen og har henholdsvis seks og sju poeng ned til Aston Villa og Bournemouth under streken. Aston Villa og Bournemouth har begge én kamp mindre spilt.
(©NTB)
Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
4 TIMER SIDEN
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
19 TIMER SIDEN