Tirsdag kveld kom bekreftelsen fra London-klubben.
Hodgson, som også har en fortid som trener i Viking, røpet litt tidligere overfor Sky Sports at kontrakten ikke var signert, men at en avtale var svært nær. 70-åringen har signert en toårskontrakt med Palace.
– Jeg er veldig begeistret over å være tilbake i klubbfotballen. Det er lenge siden jeg har kunnet nyte det å være på treningsfeltet fra dag til dag, sier han til klubbens nettsider.
Allsvenskan
Ferdig i Saudi-Arabia - klar for svensk toppklubb
10 TIMER SIDEN

De Boer ut

Trenerveteranen får med seg Ray Lewington som assistent. De to jobbet også sammen i Fulham og rundt det engelske landslaget.
Ytterligere en trener, som vil tilhøre Hodgson støtteapparat, vil bli ansatt i løpet av kort tid.
Hodgson erstatter nederlandske Frank de Boer, som mandag var ferdig som manager i Premier League-klubben etter kun fire seriekamper. Søndag tapte laget 0-1 borte mot Burnley, og det var åpenbart dråpen som fikk begeret til å renne over.
Palace-laget har verken scoret mål eller tatt poeng på de fire første serierundene. De Boer fikk kun 77 dager i managerstolen i London-klubben. 47-åringen fikk jobben i juni da han tok over for Sam Allardyce.

Moderklubben

Roy Hodgson ledet det engelske landslaget fra 2012 til 2016. Han har også en fortid i Crystal Palace. Det var nettopp i London-klubben har tråkket sine guttebein som fotballspiller på 60-tallet.
– Dette er en så definitivt moderklubben min. På denne tiden drømte jeg om å spille for dette laget, og som trener har jeg tenkt på mulighetene for å trene dem. Mye har skjedd siden, sier 70-åringen.
Trenerveteranen har en lang karriere bak seg. Den spenner over treneransettelser i 15 klubber fra åtte forskjellige land. Hodgson har vært landslagssjef for fire ulike land.
(©NTB)
Fotball
Mistet toppscorerne: Henter kantspiller fra Strømmen
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Talentet blir med videre tross nedrykk: – Jeg har store drømmer
13 TIMER SIDEN