Det bekrefter Chelsea bare timer etter at Jorginhos tidligere trener i Napoli, Maurizio Sarri, ble klar for samme klubb.
– Jeg er ekstatisk over endelig å være på plass i Chelsea. Det er ikke alle som får være del av en så stor klubb. Jeg gleder meg til å spille for et lag som gjør alt for å vinne i en så tøff liga, sier Jorginho til Chelseas nettsted.
Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
3 TIMER SIDEN
Det brasilianskfødte italieneren, som står med åtte landskamper for Italia, har lenge vært koblet til Manchester City, men følger nå Sarri til London. Den dyptliggende playmakeren leverte en meget sterk sesong for Napoli, som til slutt endte på andreplass i Serie A forrige sesong.
Klubben oppgir ikke overgangssummen, men det har vært spekulert i at Chelsea betaler en samlet sum for Sarri og Jorginho.
– Vi er fornøyde med at Jorginho har valgt Chelsea. Han har vært jaktet av klubber over hele Europa og vil bli en viktig del av mannskapet. Han har vist sine ferdigheter under Sarri, og vi er overbevist om at denne signeringen kan bringe ytterligere suksess til Stamford Bridge, sier klubbdirektør Marina Granovskaja.
Chelsea sparket Antonio Conte tidligere i uken, før Maurizio Sarri ble presentert lørdag formiddag. Klubben endte på en skuffende 5. plass i Premier League og får derfor ikke spille Champions League-fotball neste sesong.
(©NTB/Eurosport.no)
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
4 TIMER SIDEN
Fotball
Wembley lyst opp i regnbuens farger
EN DAG SIDEN