Lillestrøm spiller ikke ut noen lag

Dommen:

Arne Erlandsen er tilbake for Lillestrøm. Nå har han fått muligheten til å styre og sette sittt preg på laget gjennom hele vinteren. Det vil ikke bli noen store overraskelser under den tidligere LSK-spilleren. Vi vet hva vi får. Her er det snakk om direkte fotball, masse dødballer og et lag som er ekstremt godt organisert. Det ser imidlertid litt tynt ut uten klassespillere. De vil for eksempel savne en Marius Lundemo når Eliteserien sparkes i gang. Å miste han til Rosenborg var et tap. Men la en ting være helt klart uansett: De blir tunge og seige å spille mot. Det vil bli få mål i kampene de er involvert i.
VM
Stjernespilleren gir seg på landslaget
2 TIMER SIDEN

Ressurser og ambisjoner:

Lillestrøm feirer 100 år i år. De siste årene har det dog vært langt mellom oppturene - i motsetning til hva som var tilfellet på 70- og 80-tallet. Jubileumssesongen kunne i verste fall blitt spilt i OBOS-ligaen med tanke på hvordan fjoråret utviklet seg. Nå vil de forsøke å se oppover på tabellen. Ambisjonen deres må være å gjøre det bedre enn i fjor. Da endte de på en 12. plass med 34 poeng. Det er helt sikkert mange som vil rynke på nesen av at de ikke settes høyere enn en 11. plass, men vi har vanskelig for å se hvilke lag på tabellen de kan passere.
Retroklippet: Du har vel ikke glemt denne Friday-scoringen?

Styrker:

Erlandsen-fotballen er styrken til LSK. Det er det de må gå for. De var involvert i nedrykksstriden da han tok over i fjor. Men med Erlandsen som sjef vet alle spillerne hva som forventes. De endte opp med å ta nok poeng etter trenerbytte, nå må de bygge videre på det.

Svakheter:

Arne Erlandsens store problem er at han ikke har spillere med nok kreativ kraft. Konsekvensen av dette blir at laget ikke klarer å styre kamper. Kommer de under, kan de få problemer med å komme tilbake uansett hvor god innsatsen er. LSK spiller ikke ut noen lag.
Eliteserien Fantasy: Mats Haakenstad koster 4,5 millioner, har du han på ditt lag?

Nøkkelspiller:

Mats Haakenstad er spilleren å se opp for på 2017-utgaven av Lillestrøm. 23-åringen skiftet i år beite etter å ha spilt for Fram og Sandefjord. Hvis LSK skal ligge lavt og forsøke å kontre, vil han vise seg som en viktig mann. Det vil komme godt med å ha en spiller i laget som kommer bakfra med stor løpskraft. Han har stått på stedet hvil en stund, men nå får han endelig sjansen i Eliteserien. Det blir spennende å se hvordan han griper muligheten.
Eurosports tabelltips så langt:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Lillestrøm
12. Sogndal: De vet hva som skal til for å overleve
13. Kristiansund: Kanskje naivt å tro de skal bite fra seg
14. Aalesund: De mangler klassespillere
15. Stabæk: I år tror vi de ramler ned
16. Sandefjord: Rett og slett ikke nok kvalitet i stallen
OBOS-ligaen
Var på prøvespill hos tidenes VM-toppscorer: – Mulighet jeg ikke kan si nei til
3 TIMER SIDEN
VM
Avis: Ronaldo vraket mot Sveits
19 TIMER SIDEN