Det opplyste den engelske landslagssjefen Phil Neville da han møtte pressen til offisiell pressekonferanse onsdag. Samtidig bekreftet han at det fortsatt er høyst usikkert om kaptein Steph Houghton spiller torsdagens kvartfinale.
– Millie Bright har pådratt seg et virus. Hun hefter det et enda større spørsmålstegn ved enn Steph, sa Neville.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
2 TIMER SIDEN
Han la videre til at viruset «går litt gjennom leiren».
En annen viktig forsvarsspiller, Lucy Bronze, skulle ha møtt pressen i Le Havre onsdag, men heller ikke hun følte seg helt bra. Hun trente heller ikke tirsdag.

Ankelskade

Bronze er en av de aller største profilene i det engelske laget. Landslagssjef tror hun blir klar til torsdagens kamp.
Steph Houghton pådro seg en ankelskade på tampen av åttedelsfinalen mot Kamerun søndag. Det har tvunget henne til å stå over lagets treninger de siste dagene.
– Vi håper hun kan ta del i enkelte deler av treningen i dag. Det er nøkkelen for Steph, sa Neville onsdag.
Manchester City-spiller Houghton og sykdomsrammede Millie Bright har utgjort det engelske midtforsvaret så langt under fotball-VM i Frankrike. Skulle begge miste kvartfinalen mot Norge i Le Havre, kan det bety alvorlige forsvarsproblemer.

Erstattere klare

Arsenal-spiller Leah Williamson og Manchester Citys Abbie McManus står først i køen for å erstatte Houghton og Bright dersom de må kaste inn håndkleet.
England hadde små problemer med å slå Kamerun i sin åttedelsfinale søndag. Kampen endte til slutt 3-0, men huskes best for de kamerunske jentene protesterer i forbindelse med flere VAR-avgjørelser som gikk i deres disfavør.
(©NTB)
Sett denne?
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
6 TIMER SIDEN