Sandnes Ulf - Rosenborg 0-2 (0-1)
Selv med de to heteste Rosenborg-spillerne satt ut av spill stilte Kjetil Rekdal et sterkt mannskap i den tredje runden av cupen torsdag, og det kunne man se ute på kunstgresset i Rogaland.
Rosenborg styrte kampen de første tyve minuttene, men skapte ikke de store sjansene, men mange elver små ble til slutt en stor å.
Fotball
Odd slo tilbake etter ydmykelsen – videre i cupen etter ekstraomganger
8 TIMER SIDEN
Bryan Fiabema serverte til Adrian Pereira som prøvde lykken, men skuddet ble blokkert. Returen plukket Edvard Tagseth opp, og lysluggen fant Carlo Holse som enkelt bredsidet RBK i ledelsen.
På venstrebacken til Rosenborg var det en opportunistisk Pereira som hadde reist hjem til gamlefylket. Like etter halvtimen var spilt fant Fiabema på ny venstrebacken som smalt til med en volley. Treffet var godt, men dessverre for den tidligere Viking-spilleren gikk ballen like utenfor stolpen til Aslak Falch.
LES OGSÅ: Flere profiler på utgående kontrakt – Ønsker å beholde han
Den andre omgangen startet rolig, men etter kvarteret fikk gjestene nok en gang hull på byllen. Adrian Pereira slo inn et hjørnespark. Ballen landet perfekt på hodet til Rodgers. Canaderens heading hadde retning mot mål, men der dukket en uheldig Ingvald Halgunset opp og styrte ballen videre inn i nettmaskene med hodet.
Der sykdom hindret kamp for både Sæter og Vecchia var det også godt skadenytt for trønderne. Edvard Tagseth fikk nesten åtti minutter fra start, og på benken satt Tobias Børkeeiet, uten at bæringen ble benyttet.
I de andre kampene gikk Ranheim videre etter å ha slått Ull/Kisa 2-0, Brann slo Fredrikstad 4-0 og Sogndal gikk videre etter straffesparkkonkurranse mot KFUM Oslo.
Champions League
Ruster opp Aspmyra før den historiske kampen: – Har investert 20-25 millioner
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ny spiss klar for Sarpsborg 08 – lånes fra belgisk klubb
18 TIMER SIDEN