– Dette laget er sultent, og det vises hver gang vi spiller

Oppdatert 17/08/2017 klokken 08:32 GMT+2

Real Madrid vant 2–0 i returoppgjøret i den spanske supercupen mot Barcelona. Supertalentet Marco Asensio (21) sørget for et drømmemål etter bare fire minutter.

Real Madrid

Real Madrid ledet 3–1 etter det første oppgjøret i den årlige supercupen, som spilles mellom serievinneren og cupvinneren i Spania. Sammenlagtseieren var i praksis sikret til pause med 2-0-ledelse. En målløs annenomgang ga dermed 5–1 sammenlagt.
– Vi spilte en bra kamp i kveld. Spesielt i første omgang, sa Real Madrid-manager Zinédine Zidane.
– Dette laget er sultent, og det vises hver gang vi spiller, sa franskmannen.
Praktscoring
Og vertene fikk en pangstart. Etter kun fire minutter var Asensio på plass utenfor 16-meteren. Han gjorde som han har gjort flere ganger i Real Madrid-trøya: Knallet til fra distanse. Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen kunne ikke annet enn å stå og se på ballen suse forbi ham.
Etter 39 minutter var det Karim Benzemas tur. Den rutinerte spissen satte ballen i mål fra kort hold etter godt forarbeid av venstreback Marcelo.
– Jeg synes vi var overlegne gjennom hele kampen, oppsummerte stjerneskuddet Asensio, som ved flere anledninger har bevist at han bør være med i diskusjonen når lagets beste ellever skal tas ut.
– Jeg jobber for å få så mange minutter på banen som mulig. Jeg er glad på vegne av laget og meg selv, sa Asensio, som spilte 75 minutter i posisjonen Gareth Bale vanligvis har traktert når han har vært skadefri.
Uten Neymar
Den velkjente angrepsrekka til Barcelona «MSN» har mistet N-en. Neymar ble tidenes dyreste spiller da han ble solgt til Paris Saint-Germain i sommer. «M» og «S» gjorde så godt de kunne for å redusere 2-0-ledelsen i annen omgang, men både Lionel Messi og Luis Suárez traff tverrliggeren.
– Det har skjedd ting i sommer som har påvirket balansen i laget, og vår jobb er å finne tilbake til den balansen, sa Barcelona-manager Ernesto Valverde.
Suárez avsluttet kampen med en kneskade. Valverde sa at den blir undersøkt torsdag.
Real Madrids Lucas Vázquez traff også treverket i kveldens kamp. Etter 33 minutter skrudde han ballen forbi Barcelona-keeperen fra 14–15 meter, men traff stolpen. Seks minutter etter gjorde Benzemas scoring at Barcelonas utgangspunkt for annen omgang var tilnærmet umulig.
Real Madrid måtte klare seg uten Cristiano Ronaldo i årets andre «El Clásico», som har fått tildelt en fem kampers karantene etter å ha dyttet dommeren i det første oppgjøret.