Strømsgodset vant komfortabelt etter en nydelig scoring av Duman

Oppdatert 08/02/2019 klokken 17:49 GMT+1

19 år gamle Hasan Duman limte ballen i krysset fra 25 meter da Strømsgodset vant enkelt mot HamKam.

Duman

Strømsgodset - HamKam 3-1:
LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
– Rett og slett et kremmerhus av en scoring, brøt ekspertkommentator Bengt Eriksen ut.
Strømsgodset vant komfortabelt 3-0 mot HamKam fredag formiddag. Men kampens store øyeblikk stod unggutten Hasan Duman. For i det 54. minuttet ladet han skuddfoten.
Frisparket på rundt 25 meter ble dyttet en meter til siden hvor Hasan Duman stod og fyrte av en kanon som lå limt oppe i krysset. En nydelig scoring.
– Vi skulle egentlig gjøre noe annet, men Ringstad skjønte ikke hva vi skulle gjøre så da skøyt jeg, sa Hasan Duman etter kampen til Eurosport.

– Det er uheldig at det blir dømt feil

Det tok bare tre minutter før Eliteserie-laget fikk en massiv sjanse. Amahl Pellegrino fikk stå nærmest alene på femmeteren, men på volley sendte han ballen like over.
Pellegrino fikk imidlertidig sin revansje etter 28 minutter da Lars Vilsvik la ballen inn fra høyrekanten og på full fart gjennom backfireren til HamKam kom Pellegrino som plasserte ballen i mål bak 18 år gamle Anders Hippe Fagereng i HamKam-målet.
Bare to minutter senere var Pellegrino igjen involvert. Jonathan Parr spilte en høy ball over igjennom, men nysigneringen fra Færøyene Tobias Færø bommet på klareringen og traff Pellegrino som var på vei igjennom. Straffe til Strømsgodset. Reprisene vist at forseelsen skjedde utenfor 16-meteren og at det skulle blitt blåst frispark og ikke straffe.
– Det er uheldig at det blir dømt feil, men heldigvis er det bare en treningskamp, sier Færø til Eurosport i pausen om hendelsen.
Straffen tok Mos og satte ballen til venstre for keeper og i mål til 2-0. Som også ble pausestillingen.

Straffemiss

Den andre omgangen startet med nok et straffespark. Emil Sildnes ble revet ned av Lars Vilsvik inne i feltet. Straffen tok Simen Bolkan Nordlie som satte en svak straffe nede til venstre der Morten Sætra lå og tok ballen.
80 minutter inn i kampen fikk HamKam et trøstemål da Petter Vaagan Moen vendte vekk førsteomgangens store Godset-helt i Pellegrino, og la ballen opp i krysset med høyrebeinet sitt.