Strandberg på vei til russisk cupfinale

Oppdatert 03/04/2019 klokken 21:39 GMT+2

Stefan Strandberg og FC Ural tok første stikk i cupsemifinalen mot Arsenal Tula med 1-0-seier onsdag.

Stefan Strandberg

Sørlendingen spilte hele kampen da Andrej Panjukov ble den store helten for Ural med kampens eneste scoring. Avgjørelsen falt etter 17 minutter og ga oransjtrøyene et fint utgangspunkt før returoppgjøret 23. april.
Strandberg & Co. fikk det tøft da Petrus Boumal ble utvist etter en drøy time, men klarte likevel å sikre seieren. Like før slutt ble også gjestene redusert til ti mann.
Lyngdølen er utlånt fra ligarival Krasnodar. 28-åringen har blitt fast i Urals midtforsvar etter han gjorde comeback etter to års skadefravær 2. mars.
I den andre semifinalen møtes Lokomotiv Moskva og Mathias Normanns FC Rostov. Det første oppgjøret endte 2-2. Normann ble byttet inn fire minutter før full tid. Finalen spilles 15. mai.