Bilal Njie bytter ut Vålerenga med Odd foran neste sesong. Mandag ble det klart at 19-åringen har signert en treårskontrak med skiensklubben.
Samme dag gjennomførte stortalentet sin første trening med klubben. Der ble han introdusert for sine nye lagkamerater av trener Dag-Eilev Fagermo.
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
EN TIME SIDEN
– Han er en kantspiller med stor fart. Vi har signert en treårskontrakt med ham og er veldig glad for at han kommer til Odd, sier Fagermo til spillergruppen.
19-åringen presenterte også med noen ord foran nye lagkamerater og la ikke skjul på at Odd har signert en liten danseløve.
– Jeg kommer fra Holmlia. Jeg er 19 år og liker å danse, sier Njie i videoen som er lagt ut på klubbens hjemmeside.
– Liker å danse. Det vil si drible, supplerte Fagermo raskt.
Njie fikk kun ett innhopp i Vålerenga-drakten i Eliteserien da han kom inn i det 86. minutt i 2-4 tapet for Stabæk i fjorårets sesong. 19-åringen var fast inventar på Vålerengas andrelag i PostNord-ligaen i fjor. Oslo-klubben ønsket spilleren med videre, men ble ikke enig med Njie om en ny kontrakt.
– Bilal er en Vålerenga-gutt som vi har ønsket å beholde i klubben, og det er også grunnen til at han har fått opptil flere kontraktsforslag fra oss. Dessverre var kravet hans til lønn høyere enn det vi kunne strekke oss mot, og da sto han fritt til å gå andre steder. Vi ønsker Bilal lykke til i Odd, sier sportslig leder i VIF, Jørgen Ingebrigtsen til klubbens hjemmeside.
Foto: Odd
Eliteserien
Nysigneringen kjører bil fra Slovenia til Bodø: – Glimt passer meg perfekt
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
8 TIMER SIDEN