Med storseier i første kamp måtte ekstremt mye gå galt for at Molde ikke skulle avansere i kvalifiseringen i europaligaen.
Som forventet klarte KR Reykjavik ikke å ta igjen seks mål på eget gress, og dermed skal moldenserne møte serbiske Cukaricki i neste runde.
Før avansementet var offisielt i boks, skulle riktignok 90 minutter på islandsk jord spilles, og det ble en sjansefattig affære. Festfotball og scoringsbonanza var nemlig det siste de fremmøtte fikk servert torsdag kveld.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
12 TIMER SIDEN

KR nærmest

Først etter en time ble det liv på KR-völlur da vertene traff stolpen. Selv om Molde var den klart førende laget, ble stolpetreffet den ene av kun to store sjanser publikum fikk se.
Like før slutt fikk islendingene en sjanse alene med Alex Craninx fra skrått hold, men Molde-keeperen holdt unna.
Moldenserne klarte på sin side kun å varte opp med halvsjanser. Siden ingen lag fikk hull på byllen, endte det 0-0.
Kommende torsdag får Molde besøk av Cukaricki før det er duket for returoppgjør i Serbia uken etter.

Stilte sterkt lag

Selv om 7-1 fra første oppgjør ikke kan kategoriseres som en «farlig ledelse», valgte Erling Moe å stille med et sterkt lag på Island. Det ble riktignok gjort fire endringer, men de påvirket ikke kvaliteten i særlig grad.
– Vi drar bort for å gjøre en skikkelig profesjonell jobb som det skal gjøres. Målet er å vinne kampen. Vi kommer til å stille et sterkt lag, så veldig store forandringer blir det nok ikke, sa Moe til NTB før kampen.
Omtrent 20 Molde-supporterte hadde tatt turen til sagaøya. Der fikk se også et gjensyn med de tidligere eliteseriespillerne Pálmi Rafn Pálmason, Finnur Orri Margeirsson, Arnór Adalsteinsson og Kristinn Jónsson, som nå spiller i KR Reykjavik.
(©NTB)
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
16 TIMER SIDEN