Det var etter at han hadde spist middag hos noen venner at Starts sportslige leder, Tor-Kristian Karlsen, ble overfalt og utsatt for grov vold på vei hjem til sin egen leilighet i Oslo.

Skrevet ut fra sykehuset

Karlsen ble innbragt til sykehus og operert, men er nå utskrevet fra sykehuset forteller Start i en pressemelding. Forholdet har blitt politianmeldt.
VM
Revolusjonerende VM-ball vekker oppsikt
4 TIMER SIDEN
I samme pressemelding uttaler 43-åringen seg om hendelsen.
– Jeg har det etter forholdene bra, men det er klart det er skremmende å bli utsatt for et slikt overfall, sier Karlsen.
Arbeidende styreleder i Start, Christopher Langeland, forteller at klubben nå har fullt fokus på å støtte Tor-Kristian i tiden som kommer.

– Alvorlig og trist

– Det er alvorlig og trist at en slik hendelse kan skje, og vi er selvfølgelig rystet over at noe slikt har skjedd med en av våre ansatte. Vi har fullt fokus på å gi Tor-Kristian den roen og støtten han trenger fremover, slik at han kommer seg 100 prosent på beina igjen. Samtidig kjenner jeg Tor-Kristian godt nok til å vite at han veldig snart ønsker å være med å bidra til at vi i Start kan nå våre mål, sier Langeland.
Videre skriver Start at Karlsen ber om forståelse for at han ønsker ro, og at han ikke kommer til å uttale seg ytterligere om hendelsen.
Han kom inn i jobben som sportsdirektør i OBOS-ligaklubben i 2017 sammen med investorgruppen Start en drøm AS.
I fjor fikk imidlertidig prosjektet en nedtur da klubben rykket ned til OBOS-ligaen. Denne sesongen ligger Start foreløpig på en syvendeplass, etter to seiere og to tap.
Før det har han hatt anerkjente jobber, både som sportsdirektør og speider i klubber som Monaco, Bayer Leverkusen og Watford.
VM
FIFA ser på mulig homohets fra mexicanske VM-tilskuere
6 TIMER SIDEN
Fotball
Mauricio Pochettino om Messis framtid på Argentina: – Han gjør som han vil
8 TIMER SIDEN