29. august kommer spillerne til å bli testet for covid-19. Det skjer hjemme hos den enkelte. Er de friske, vil de kunne starte treningen dagen etter.
Klubben vil også utarbeide en egen streng protokoll for testing og oppfølging.
Ifølge den velinformerte avisen Marca skal Real-troppen ha hele den ganske korte oppkjøringen på treningssenteret Valdebebas. Der er Ødegaard godt kjent: Han spilte blant annet hjemmekampene for B-laget til Real Madrid der før han ble utlånt til nederlandsk fotball.
OBOS-ligaen
– De har opplevd ting ikke alle andre har
10 TIMER SIDEN
Real Madrid pleier vanligvis å være på krevende reiser verden rundt før høstavspark. Dette blir det ikke noe av i år på grunn av pandemien. Marca skriver at Real Madrid trolig ikke kommer til å spille annet enn internkamper før sesongstarten i La Liga 12. september.

Ikke offisielt

Det er kort etter Norges to landskamper mot Østerrike (4. sep., h) og Nord-Irland (7. sep., b).
Real har fortsatt til gode offisielt å kommunisere at Ødegaard er hentet hjem fra utlån i Real Sociedad, men landets sportsaviser har alle slått fast at nordmannen nå er Real Madrid-spiller.
Den spanske eliteserien avsluttes 23. mai. EM-sluttspillet tar til 11. juni, og der kan Ødegaard være med dersom Norge slår Serbia og Skottland eller Israel i omspillet til høsten.
(©NTB)
Eliteserien
Derfor falt valget på Hertha Berlin: – En spennende klubb
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Fotballklubbene i villrede etter koronatiltak: – Total forvirring
12 TIMER SIDEN