– Det blir store kamper fra start. Jeg gleder meg veldig til å møte Bayern. Vi vet at vi er gode hjemme. Vi var gode mot Dortmund (3-1-seier i august) og vet at vi kan være det mot Bayern også, sier Ryerson til NTB.
Han ser fram til å starte opp igjen på selveste nasjonaldagen, 17. mai, med hjemmekamp mot serieleder Bayern München, etter litt over to måneder uten fotball. Union Berlin ligger på 11. plass med 30 poeng.
– Det var veldig godt å få det bekreftet, etter at det har vært mange spekulasjoner her og der. Dette blir noe helt annet enn å trene sju og sju og ikke kunne være i nærheten av hverandre, sier Ryerson.
Eliteserien
Klubbnomaden på plass i sin ellevte klubb på tolv år
2 TIMER SIDEN
– Hvordan ser de neste dagene ut, fram mot oppgjøret mot Bayern?
– Nå blir det fullt kjør. Vi er på treningsleir et stykke unna for å forberede oss best mulig til kampen. Vi kommer til å ha noen dager med dobbeltøkter, men det blir normalt, sier Ryerson.
1997-modellen gikk fra Viking til den tyske klubben i juli 2018. Denne sesongen har det blitt ti kamper i Bundesliga – to kamper fra start og åtte korte innhopp.
I løpet av 41 dager, fra serien starter igjen 17. mai, til siste kamp 27. juni, skal Union Berlin spille ni kamper. Det blir hardt, forteller Ryerson.
– Det er en situasjon vi må forholde oss til. Vi må være forberedt på et hardt kjør fremover, men jeg tenker ikke så mye over det. Vi kommer til å gjøre det vi kan for å være best mulig forberedt. Det blir hardt, men alle har samme utgangspunkt.
(©NTB)
Indre Bane
Eksperten forsvarer Layouni: – Jeg er enig med han
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
9 TIMER SIDEN