• Se alt fra OBOS-ligaen og Eliteserien med Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Jerv - Start 1-7
Det var mye prat før kampen, der begge lag mente de hadde gode sjanser for seier i «Slaget om Sørlandet».
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
5 TIMER SIDEN
Men da fløyta gikk var det favorittene fra Kristiansand som tok kommandoen. Allerede etter tre minutter sendte Damion Lowe Start i føringen, og mellom det 28. og det 32. minuttet puttet Ramsland og Sigurdarson hvert sitt mål.
Etter en helt ellevill avslutning endte det med utrolige 7-1-seier til Start, som virkelig viste hvem som hadde kontrollen på Sørlandet i dag.
– Det er selvfølgelig over all forventning. Jeg vil si takk til supporterne som satte standarden med en gang, da ble det lettere å følge opp og gjøre en god kamp. Uten å høres cocky ut så burde det kanskje vært mer, sa Start-trener Joey Hardarson.
Naturlig nok var Jerv-trener Arne Sandstø i et litt annet humør.
– De holder et mye høyere tempo enn det vi klarer, og de har en helt annen presisjon som vi ikke er i nærheten av, så vi taper fullt fortjent 7-1, sa en skuffet trener.
– Hvordan er det å se målene renne inn her da?
– Når de har tidvis én mann inne i 16-meteren og vi er fire på første stolpe og de likevel klarer å lirke den forbi så er det flaut. I dag må vi bare legge oss langflate, å si at Start er 100 ganger bedre enn oss, sa Sandstø.
Mathias Wichmann var enda lenger nede, og holdt ikke igjen da han skulle oppsummere hvordan det var å være med på kampen.
– Det var flaut. Det var pinlig. Det er det verste tapet jeg har vært med på. 7-1 i seg selv er pinlig, men innsatsen er det jeg hefter meg ved. Det er pinlig, sa han etter slutt.
LES OGSÅ: Nekter noen av rivalens supportere inngang til lokalderbyet
For det ble intenst i sluttminuttene. Da kampen gikk inn i de siste ti minuttene stod det 3-0. Da fløytesignalet gikk hadde Start scoret fire til, mens Jerv bare hadd fått inn én.
Dermed endte det med en storseier til Start, som dermed klatrer opp på en andreplass i ligaen, to poeng mer enn Sandefjord med én kamp mer spilt.
– Det er ikke mange kamper igjen, så vi må ta alle seierne vi kan ta og pynte på målforskjellen. Det hjelper jo. Poeng og mål er viktig, sier Hardarson.
Jerv forblir på sin 9. plass, med fire poeng opp til playoff-plass.
OBOS-ligaen
Bekrefter at Brann-kapteinen trolig forlater klubben
7 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Glimt-spilleren på plass i Bergen for å bli Brann-klar
21 TIMER SIDEN