Etter en strålende høstsesong i Start-trøyen er Steffen Lie Skålevik ønsket med videre hos sørlendingene. Brann-spissen hamret inn ti scoringer på elleve kamper, men ifølge Starts sportssjef Tor-Kristian Karlsen kan det bli vanskelig å hente 24-åringen til Sørlandet. Grunnen skal være at prisen er for høy.
– Brann priser ham til nivåer som ikke er realistiske å betale. Det gir ingen grunnlag for videre dialog, og vi jobber videre med andre alternativer, sa Karlsen til Fædrelandsvennen mandag.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
11 TIMER SIDEN
At Brann skal kreve urealistiske summer for spissen går ikke Branns sportssjef med på. Han hevder de ikke har hørt noe fra Start om spissen og reagerer slik på uttalelsene til Karlsen:
– Jeg kjenner meg ikke igjen i det. Du får spørre om de vil ha en pris, sier Rune Soltvedt til Fædrelandsvennen.
– Vi jobber ut i fra at Steffen spiller i Brann neste sesong. Kontrakten hans går ut 2019. Det er ingenting som tyder på at han forlater Brann, utdyper Soltvedt til Eurosport.no.
Skålevik har tidligere ikke lagt skjul på at både en retur til Brann eller å bli i Start frister. Gjennom utlånet har han hatt god dialog med Brann-trener Lars Arne Nilsen.
– Begge deler er drømmescenarioer. Det er vanskelig å si. Jeg har ikke tenkt så mye på det, sa Skålevik til Eurosport i oktober.
At Start mener at prisen på 24-åringen er for høy og det faktum at Brann hevder de ikke har hørt noe, tolker spissens agent som at interessen fra sørlendingene har kjølnet.
– Hvis de vil ha Skålevik bør de komme på banen. Så vidt meg bekjent har de ikke kommet med en henvendelse til Brann, og da blir det rart å si at de priser ham for høyt. Skålevik har kontrakt med Brann også neste år, men han er klar på at han vil vurdere Start om det blir aktuelt, sier Stig Lillejord til avisen.

Skålevik sendte Start-fansen til himmels

Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
13 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
18 TIMER SIDEN