Det har gått drøye to måneder siden kontrakten med Sandefjord løp ut for Stefan Mladenovic, og den skadeplagede 26-åringen har brukt en god stund på å bestemme seg for neste steg i karrieren.
Nå har kantspilleren signert en avtale med Arendal Fotball i 2. divisjon. Det skriver klubben selv på sine hjemmesider.
OBOS-ligaen
Flere profiler på flyttefot: Dette er de bekreftede overgangene i OBOS-ligaen
4 TIMER SIDEN
Arendal spilte i OBOS-ligaen i 2017, men oppholdet i Norges nest øverste divisjon ble kortvarig for sørlandsklubben. Klubben har etablert seg i 2. disvisjon, og høsten 2020 overtok Roger Risholt Arendal-skuta etter Steinar Pedersen. Med seg i trenerteamet har sørlendingen blant annet tidligere Odd-spiller Tommy Svindal Larsen.
Risholt er godt fornøyd med å ha sikret seg Stefan Mladenovic.
– Ekstremfarten hans var vi veldig sultne på. Vi er kjempefornøyde. Arendal har hatt problemer med å score mye mål tidligere, nå håper vi at de 6–7 spillerne vi har i frontleddet vil gjøre en del mål for oss, sier Roger Risholt til Agderposten.
Hovedpersonen selv sier til sin nye klubb at trenerstaben var en god grunn til at han endte opp i Arendal.
– Arendal har et trenerteam med Roger Risholt, Tommy Svindal Larsen og Bjørge Fedje. Det er ingen klubber i 2. divisjon som matcher dette. Her ligger forholdene veldig godt til rette for å utvikle seg videre. Dessuten er det mer attraktivt å spille i en klubb som Arendal Fotball enn for eksempel i en klubb som ligger i midtskiktet i OBOS-ligaen, sier Mladenovic.
26-åringen opererte minisken i desember, men det er ventet at returnerer i full trening innen noen uker.
Stefan Mladenovic står med 58 kamper for Odds A-lag og 23 for Sandefjord. Mannen fra Porsgrunn plukket med seg to innhopp i 2020-sesongen for SF.
Sett denne?

Derfor har han null tro på Friday i Godset

Fotball
Skuffet og frustrert over egen klubb: – Skulle ønske de kunne ha solgt meg
6 TIMER SIDEN
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
9 TIMER SIDEN