Det melder klubben selv på sin
.
Eliteserien
Godset med tre mål på tre og et halvt (!) minutt: – Det er nærmest uvirkelig!
32 MINUTTER SIDEN
– Vi presenterer i dag Bård Flovik som ny hovedtrener. Bård kommer fra TIL hvor han var hovedtrener frem til i sommer og hvor han også har vært assistenttrener og spillerutvikler tidligere. Han har i tillegg lang erfaring som trener på ulike aldersbestemte landslag på guttesiden. Bård vil flytte til Alta og være på plass når vi starter 8.januar, skriver klubben i en pressemelding.
Flovik fikk sparken i TIL i sommer. Da lå klubben på direkte nedrykksplass. Men etter at Simo Valakari tok over, gjorde «Gutan» en strålende høstsesong og berget til slutt plassen med god margin.
Nå er 53-åringen altså tilbake i trenerjobb på nivå tre. Alta lyktes ikke med å rykke opp til OBOS-ligaen i 2017, noe som sannsynligvis vil bli Floviks hovedoppgave neste sesong.
– Vi er enige om en avtale på to år. Alta IF er svært glad for å ha knyttet til oss en trener med Bårds erfaring og kompetanse. Vi var tidlig tydelige på at vi ønsket å bruke denne muligheten til å styrke vårt apparat og få inn noen som kan bidra til å gjøre oss som klubb bedre, både i 2018 og i årene som følger. Dette har ført til en grundig og god prosess, og vi føler absolutt vi har lyktes, skriver klubben videre.
Eliteserien
To mål på et drøyt minutt: – Nå svinger det godt av den trioen til Glimt
35 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Tabbe etter frekt skudd: – Det der er jo sånt som gjør så vondt for en keeper
EN TIME SIDEN