Det melder flere spanske medier, blant dem Diario Vasco og AS.
Diario Vasco holder til i San Sebastian, byen der Ødegaards tidligere klubb Real Sociedad holder til. Så sent som torsdag sa den spanske fotballeksperten Guillem Balague til BBC at Ødegaards foretrukne valg var en retur til «La Real».
Lokalavisen, som følger klubben tett, hevder imidlertid at det ikke blir noe av.
VM
Amerikansk sportsjournalist død i Qatar: – Enorm sorg
10 MINUTTER SIDEN
Fredag kommer det i stedet meldinger om at nordmannen derimot har Arsenal øverst på sin liste over klubbvalg. Det er i så fall snakk om en låneavtale.
Ødegaard har de siste dagene vært satt i forbindelse med Arsenal, og onsdag ble London-klubbens manager Mikel Arteta konfrontert med den påståtte interessen for den norske landslagsprofilen. Spanjolen svarte med at han ikke ville snakke om enkeltspillere.
Spekulasjonene rundt Ødegaards framtid eksploderte tirsdag kveld da han ikke var tatt med i Real-troppen til onsdagens cupkamp mot Alcoyano. De fleste tett på storklubben så ikke det komme.
Senere på kvelden skrev Marca at Ødegaard har bedt Zidane om å bli leid ut allerede denne måneden for å få spilletid. Artikkelen var signert av storavisens mest anerkjente Real-reporter.
(©NTB)

Rekdal varsler hevn mot kona etter baris-bilde

VM
Argentina til semifinale etter VM-drama – slo Nederland i straffesparkkonkurranse
12 TIMER SIDEN
VM
Ferdig som landslagssjef etter VM-exiten
14 TIMER SIDEN