LERKENDAL/OSLO (Eurosport.no):
Alexander Sørloth er hjemme etter en sesong i England og har denne uken trent sammen med gamleklubben Rosenborg.
Søndag møter moderklubben Brann til toppmøte og den 22 år gamle trønderen er klar på hvem han tror går seirende ut av duellen.
Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
2 TIMER SIDEN
– Jeg tror det blir overkjøring og 3-0 som sist, sier han til Eurosport.no.
  • Se kampen mellom Rosenborg og Brann fra 20.00 søndag på Eurosport Player og TVNorge!
Selv kommer han fra en sesong i Premier League og Crystal Palace der han har fått to kamper, noe han sier seg fornøyd med etter overgangen i februar.
– Jeg gjorde meg ikke bort i hvert fall. Jeg fikk noen kamper og det var det som var planen at jeg skulle få kjenne på nivået. Så skal neste sesong bli gjennombruddet forhåpentligvis.
22-åringen var svært nære å få sitt første mål i Premier League i kampen mot Chelsea der han fant veien til nettmaskene, men som senere ble annullert.
– Jeg kunne fått den mot Chelsea om dommeren hadde vært litt mer på tå hev, men jeg stresser ikke alt for mye med det. Så lenge jeg er god nok i oppkjøringen og får spille kamper så kommer den.
Om en drøy måned sparkes fotball-VM i gang i Russland, uten Norge og Sørloth. Han er derimot klar på at sjansene for å ta seg til et mesterskap i 2020 er gode.
– Vi så på de siste to kampene, der jeg ikke fikk være med, at de var to gode kamper. Vi får scoret mål og tar med oss seks poeng om det hadde vært en kvalik. Også har vi veldig mange unge lovende spillere, for eksempel får vi Sander (Berge journ.anm) tilbake fra skade, endelig. Kristoffer (Ajer journ.anm) er bunnsolid i forsvaret, i tillegg har vi noen mer rutinerte som kan dra lasset. Så vi har en fin miks som kan være veldig bra så forhåpentligvis, sier han.
  • Supersøndag: Se Rosenborg - Brann klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
2 TIMER SIDEN
Fotball
Wembley lyst opp i regnbuens farger
21 TIMER SIDEN