Etter det Adresseavisen erfarer har 22-årige Alexander Sørloth forlatt Midtjyllands treningssamling for å gå personlige samtaler i møte med Crystal Palace. Med det ser det ut til at trønderen likevel blir en del av klubben fra Sør-London-distriktet dette overgangsvinduet.
Det har vært uklart hvor både spilleren selv og Midtjylland sto i sagaen om Sørloth. Mandag kveld avslo det danske Superliga-laget et bud Palace hadde kommet med, meldte BT, men nå virker det til at klubben har akseptert et forbedret tilbud på den høyreiste spissen.
Uten at det skal spekuleres for mye i pris er det grunn til å tro at totalpakken Crystal Palace er villige til å gi for Sørloth vil ligge i priskategorien 100 millioner kroner.
Eliteserien
Returnerer til Vålerenga: – Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves
EN TIME SIDEN

I kontakt med Sørloth

Adresseavisen var i kontakt med Sørloth selv tirsdag formiddag. På daværende tidspunkt ønsket ikke landslagsspissen å kommentere rundt «noe som helst for øyebliket».
Om Sørloth fullfører overgangen blir han en del av The Eagles på overgangsvinduets siste dag. Crystal Palace ligger for øyeblikket som nummer 12 i Premier League etter en oppsving i etterkant av den begredelige starten på sesongen.
Sørløth vil i tilfelle den medisinske sjekken går gjennom og overgangen fullføres, kjempe om spissplassen med blant annet belgiske Christian Benteke.
Eliteserien
Bekrefter enighet: Mot norsk overgangsrekord for Glimt
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ble hyllet etter drømmedebut: – Jeg trives best under press
4 TIMER SIDEN