Etter at Dani Olmo hadde sendt Leipzig opp i 1-0-ledelse etter 23 minutter, var det duket for Sørloth-show resten av den første omgangen.
Halvtimen var spilt da Christopher Nkunku slo et lekkert innlegg mot nordmannen. Sørloth headet ballen knallhardt i mål til 2-0.
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
29 MINUTTER SIDEN
Og ikke nok med det. Ni minutter senere scoret trønderen igjen, og målet var en real perle. Etter en Leipzig-corner opprettholdt gjestene trykket mot målet, og Sørloth fikk ballen på åtte-ni meter. Med venstrefoten hamret han den i nettaket på første berøring til 3-0.
Den norske landslagsspissen har nå scoret fem mål denne sesongen for Leipzig. Lørdagens kamp endte med 4-1-seier, etter at Marcel Sabitzer scoret gjestenes fjerde i den andre omgangen.

Lekkert mål

Bayern München slet på sin side lenge med å få hull på byllen i hjemmeoppgjøret mot Union Berlin.
Laget stilte reservepreget fra start med returoppgjøret i Champions League-kvartfinalen mot Paris Saint-Germain tirsdag i bakhodet, og skapte lite i den første omgangen. Først etter 68 minutter satt den for serielederne, og det var 2003-modellen Jamal Muisala som danset inne i Union Berlin-boksen og scoret mål.
Etter at gjestene ikke klarte å klarere ballen, fikk tyskeren ballen på seks-sju meter. Han dro iskaldt av Robin Knoche, før han plasserte ballen lekker i hjørnet.

Dansk utlikning

Bayern så ut til å vinne sin sjette kamp på rad, men like før slutt dukket Marcus Ingvartsen opp og utlignet til 1-1. Julian Ryerson kom inn og spilte en halv omgang som innbytter for Union Berlin.
Bayerns ene poeng betyr at serielederen bare er fem poeng foran Sørloths Leipzig, med seks kamper igjen å spille.
(©NTB)
Allsvenskan
Full Høgmo-jubel – tilbake på tabelltoppen og lukter på målrekord
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
12 TIMER SIDEN