Det ble klart da åttedelsfinalene ble trukket i hovedkvarteret til Det europeiske fotballforbundet (Uefa) i sveitsiske Nyon fredag.
Manchester United hadde ingen problemer med å ta seg videre fra 16-delsfinalene. Torsdag ble belgiske Club Brugge slått 5–0 i returkampen på Old Trafford. Det ga avansement med 6–1 sammenlagt.
Neste oppgave blir LASK Linz, som var i samme gruppe som Rosenborg i gruppespillet. Den østerrikske klubben slo ut nederlandske AZ Alkmaar i 16-delsfinalen.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
7 TIMER SIDEN
En eventuell europaligatriumf gir Manchester United plass i neste sesongs mesterliga dersom Solskjærs mannskap ikke skulle klare å ende blant de fire beste i ligaen.

Solbakken mot Gulbrandsen

Ståle Solbakken og FC København leverte en bragd med torsdagens 3-1-seier over Kristoffer Ajer og Celtic i Skottland torsdag. Det ga plass i åttedelsfinalene med 4–1 sammenlagt.
Neste oppgave blir Fredrik Gulbrandsens Istanbul Basaksehir.
– Jeg kjenner ikke laget så godt, men jeg kjenner spissen deres, Fredrik Gulbrandsen, for jeg spilte i mange kamper sammen med hans far Tom Gulbrandsen på Lillestrøms midtbane på 90-tallet. Så jeg kjenner familien godt, sier Solbakken til FCKs nettsider.
Han legger til at han ser sjanser for et nytt avansement dersom den danske hovedstadsklubben skaffer seg et godt utgangspunkt i den første kampen.

Omar mot Wolves

Omar Elabdellaoui og Olympiakos, som overraskende slo ut Arsenal torsdag, møter Wolverhampton i neste runde.
Slik spilles åttedelsfinalene:
Istanbul Basaksehir – FC København, Olympiakos – Wolverhampton, Rangers – Bayer Leverkusen, Wolfsburg – Sjakhtar Donetsk, Inter – Getafe, Sevilla – Roma, Eintracht Frankfurt/Salzburg – Basel, LASK Linz – Manchester United.
Den avgjørende 16-delsfinalen mellom Salzburg og Eintracht Frankfurt spilles først fredag. Kampen skulle vært avviklet torsdag, men måtte utsettes på grunn av uvær i Østerrike.
Åttedelsfinalene spilles 12. og 19. mars.
Europaligafinalen spilles i polske Gdansk 27. mai.
(©NTB)
OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
8 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
11 TIMER SIDEN