Nærmest var nok innbytterne Mason Greenwood og Diogo Dalot på tampen av kampen.
Greenwood fikk en skuddsjanse i det 78. minutt. Ballen endret retning på to Wolves-forsvarere, men keeper Rui Patrício var heldig og sto der ballen endte etter flipperspillet i målgården.
Eliteserien
Klubbnomaden på plass i sin ellevte klubb på tolv år
39 MINUTTER SIDEN
På overtid var Dalot enda nærmere å bryte nullen. Aaron Wan-Bissaka raidet på høyresiden og slo inn foran mål. Dalot måtte bøye seg for å treffe ballen med hodet, og den forsvant rett på feil side av stolpen, utenfor keepers rekkevidde.
Fernandes ble hentet fra Sporting Lisboa for over en halv milliard kroner før overgangsvinduet stengte, og han gikk rett inn på laget til Ole Gunnar Solskjær i tierrollen bak spiss Anthony Martial.

Få sjanser

Den første omgangen var tett og jevn, og helt uten de virkelig store sjansene. Den beste muligheten fikk nykommer Fernandes i det 39. minutt. Luke Shaw kom seg fint rundt på venstrekanten og fant portugiseren med en presis pasning på 16-meteren. Skuddet til Fernandes var så svakt plassert at landsmann Rui Patrício kunne fange ballen i fast grep.
En lignende mulighet fikk Andreas Pereira etter 17 minutter, men brasilianeren traff ikke mål da han fikk avslutte upresset.
Wolverhampton kontret og satte sammen flere fine angrep, uten at det ble skikkelig farlig. Den beste muligheten fikk Adama Traoré etter flott angrepsspill. Fra seksten meter kunne han dyttet ballen videre til Matt Doherty som kom på en et fint løp, men spanjolen valgte å banke til. Skuddet gikk halvannen meter utenfor stolpen til David de Gea.

Lyktes ikke

Til tross for en offensivt anlagt rolle bidro Fernandes solid i forsvarsarbeidet. Men ti minutter ut i 2. omgang brukte han ulovlige midler da han dro ned Raúl Jiménez da gjestene forsøkte å kontre. Det kostet ham et gult kort.
I det 56 minutt fikk han muligheten fra 35 meter på frispark, uten at Rui Patrício ble satt på den store prøven fra det holdet.
Solskjærs lag måtte gå målløst av banen for tredje seriekamp på rad, og igjen var det antydning til mishagsytringer fra publikum.
Nå venter 16 dager vinterpause for Manchester United før laget reiser til London for å møte Chelsea.
(©NTB)

Roser VIFs valg: – Blir rart å se ham i noe annet enn Odd-klær

Indre Bane
Eksperten forsvarer Layouni: – Jeg er enig med han
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
7 TIMER SIDEN