Manchester United-spissen Romelu Lukaku avslører etter onsdagens «mirakel» i Paris hvem spillerne vil ha som manager også neste sesong.
Det er ingen overraskelse at det er en nordmann med nordmørsk dialekt.
Eliteserien
Bekymret seg for noe helt annet da kneet røk: – Utrolig ubeleilig
30 MINUTTER SIDEN
– Jeg vet at han kommer til å fortsette. Det er det ingen tvil om, sa Romelu Lukaku til Viasport etter at United hadde vunnet 3-1 og PSG på bortebane og avansert til kvartfinalen i Champions League.
Etter at Solskjær tok over ansvaret på Old Trafford har Manchester United spilte 17 kamper. Det har endt med 14 seirer, to uavgjorte og ett tap.
– Han vil bli og vi spillerne vil at han skal fortsette. Vi gjør det veldig bra for tiden, og vi spiller som Manchester United skal gjøre, sa belgieren, ifølge Manchester Evening News.
Sett denne?
Lukaku har etter sine to mål mot Paris har han scoret to mål i en kamp for tredje gang på rad.
– Han er en ung trener og han har unge spillere i stallen. Dette er det perfekte miljøet og utvikle seg og forhåpentligvis vil vi også ta hjem noen trofeer framover, sa spissen.
Søndag er Arsenal motstander i London for Ole Gunnar Solskjærs mannskap. United kjemper mot blant annet Arsenal i kampen om å komme blant de fire beste som sikrer Champions League-spill også neste sesong.
Nå har derimot også United fortsatt muligheten hvis de går helt til topps i Champions League.
Solskjær viste sitt ungdommelige mot da han kastet inn på tenåringene Tahith Chong (19) og Mason Greenwood (17) mot slutten av kampen.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Uenige om VAR: – Jeg holder på å spy
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Annulert mål og rødt kort – se dramatikken på Lerkendal
12 TIMER SIDEN