Fire tap på fem kamper er fasiten for mannskapet til Solskjær den siste tiden. Det foreløpig siste nederlaget kom i mesterligakvartfinalen mot Barcelona onsdag.
Da Solskjær møtte pressen fredag satte han ord på hva som har gått galt den siste tiden.
– Du er aldri glad når du ikke vinner kamper. Dette har vært en periode der vi har spilt mot gode lag og levert bra prestasjoner, men der vi ikke har hatt den kvaliteten og troen foran mål som vi burde hatt, sa han.
Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
5 TIMER SIDEN

Manglet selvtillit

Han pekte videre på kampene mot Wolverhampton og Arsenal som oppgjør United burde vunnet ut fra antall sjanser laget skapte. Likevel endte de med tap.
– Som spiss vet jeg hvor viktig den troen er. Noen ganger har du ikke den følelsen og selvtilliten. Du må bare finne den på trening og håpe at den kommer ut i kamp også, sa United-manageren.
– Vi har ikke vært kliniske og nådeløse nok foran mål, tilføyde han.
Til lørdagens Premier League-møte med West Ham har kristiansunderen Ashley Young og Luke Shaw ute med karantene. Antonio Valencia er i tillegg fortsatt ute, mens Matteo Darmian kun er frisk nok til å sitte på benken.
– Vi har ikke backer denne uken, medga Solskjær, men påpekte samtidig at Phil Jones og Marcos Rojo kan være alternativer. Sistnevnte er tilbake i trening etter skade.
Mer usikkert er det med midtbanespiller Nemanja Matic, og Ander Herrera er fortsatt skadd.
– Jeg tviler på at Nemanja er klar på grunn av sykdommen han har slitt med. Men kanskje, fordi han er en kriger som vil hjelpe lagkameratene sine, sa Solskjær.

Sanchez-retur

Alexis Sánchez er også på vei tilbake, men rekker trolig ikke West Ham-kampen.
– Sanchez trener med oss, har trent to ganger, og er med i dag. Han er skadefri, men jeg vet ikke om han er hundre prosent klar til i morgen. Mer sannsynlig Barcelona-kampen, sa Solskjær, som er klar på at det nå må jages poeng i hver eneste kamp framover.
– Vi trenger så mange poeng som mulig. Får vi 15 poeng til, blir vi topp tre, sa kristiansunderen.
United er i øyeblikket nummer seks i Premier League. Tre poeng skiller opp til Tottenham på den viktige fjerdeplassen, mens det er ytterligere to poeng opp til Chelsea på tredje.
(©NTB)
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
VG: Politiet vil henlegge overgrepssak mot Brann-spiller
9 TIMER SIDEN