Samtidig ser han behovet for å gjøre betydelige utskiftninger dersom United skal ha sjanse til å ta opp kampen med Manchester City og Liverpool.
– Planen er å havne i topp fire, å være i Champions League neste sesong. Og vi trenger spillere som kan holde oss i Champions League og ta oss oppover tabellen. Men vi vet at det ikke finnes noen «quick fix». Vi må ta det steg for steg, sier Solskjær, ifølge The Guardian.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
EN TIME SIDEN
– Det kommer nye spillere inn i sommer, men jeg tror ikke du kan forvente seks stykker. Jeg tror ikke noen manager ville foretrukket en så stor endring. Vi ønsker å bygge om laget, men det må skje gradvis, over flere vinduer, fortsetter nordmannen.

Stiller krav

United-manageren er veldig tydelig og ærlig om at dagens stall ikke holder mål på den aller største scenen. Etter tapet mot Barcelona i Champions League-kvartfinalen antydet Solskjær at en del spillere ikke kommer til å være med videre.
Andre må rett og slett skjerpe seg.
– De fleste spillerne har imponert meg med sin innstilling. Og så er det noen som trenger en virkelighetssjekk av hvor de er, sa han på den åpne delen av fredagens pressekonferanse.

United-DNA

Samtidig har laget tatt betydelig flere poeng etter at Solskjær kom inn enn under José Mourinho.
– Vi er kanskje fortsatt nummer seks, men på de siste 16 kampene har vi vist at vi har spillere til å være bedre enn det. Jeg tror bare Manchester City (2,47) har et bedre poengsnitt enn oss (2,38) siden jeg kom inn, sier han.
Solskjærs mål er å få tilbake Uniteds DNA, slik han kjenner det fra den suksessrike perioden da han selv spilte der.
– Det betyr ikke at jeg ønsker å leve i fortiden. Det ville vært naivt å be spillerne om å gjøre de samme som vi gjorde da. Men jeg ønsker å skape en kultur som vi alle tror på. Da jeg spilte, stolte manageren på oss, og vi tok ansvar for våre egne karrierer. Gikk du over streken, ville du ikke være her lenge. Slik må det være i en klubb som dette.
(©NTB)
Indre Bane
Ser for seg denne typen trener i Sarpsborg 08
2 TIMER SIDEN
Indre Bane
– Keepersituasjonen i Brann nærmer seg en vits
7 TIMER SIDEN