Nordmannen erkjenner at nederlaget mot PSG var en virkelighetssjekk, men han vil ikke være med på at United ble vippet ut av flytsonen klubben har havnet i etter at han overtok sjefsjobben.
– Nei, for i denne klubben slår vi tilbake. Vi må slå tilbake. Ligaen er levebrødet vårt, og vi har en kommende FA-cupkamp mot Chelsea. Guttene var skuffet i garderoben nå (etter PSG-kampen), men det er målbevissthet der også, fastslo Solskjær sent tirsdag kveld.
– Det blir vanskelig (i returkampen), men ikke umulig. Vi skal dra ned dit og gi det et forsøk. Klarer vi en 1-0-ledelse til pause, ja, så kanskje, fortsatte han.
OBOS-ligaen
Kåre Ingebrigtsen nærmer seg ny jobb: – Den eneste kandidaten vår
34 MINUTTER SIDEN

Nivåforskjell

Men mest av alt føler han nok at PSG er målestokken, at det franske storlaget innehar nivået United skal strekke seg etter.
– Vi kom inn til denne kampen i god tilstand, men det ble et steg opp. De er blant favorittene til å vinne Champions League, og dette er nivået vi må sikte på. I Manchester United ønsker vi å være på topp, og vi møtte et topplag. Jeg tror spillerne vet at vi må «steppe opp» for å nå det nivået, sier Solskjær.
Kristiansunderens United-lag hadde altså vunnet ti kamper og spilt én uavgjort før tirsdagens tunge Champions League-nederlag. United skapte knapt en skikkelig målsjanse mot PSG, og de led ekstra mye offensivt da Jesse Lingard og Anthony Martial måtte gå av med skader.
– Da Jesse og Anthony gikk ut, hadde vi ikke like mye fart og bevegelse. Vi må kanskje finne en annen måte å spille på når de to er ute.

Må trolig handle

Solskjær antyder videre at spillerforsterkninger står på agendaen foran neste sesong.
– Vi mangler noe (mot de beste lagene). Vi ser etter å styrke troppen. Samtidig har vi mange unge spillere som skal bli bedre til neste sesong.
United-sjefen fikk spørsmål på pressekonferansen om hva han kan gjøre med Premier Leagues best betalte spiller, Alexis Sánchez, som aldri slått til i Manchester.
– Jeg kan ikke gjøre noe med Alexis Sánchez. Han må vinne ut av det selv. Vi vet at det bor talent i ham, svarte han.

Uten Pogba

Ekstra ille ble tirsdagskvelden for Solskjær da Paul Pogba pådro seg sitt andre gule kort og ble utvist kort tid før slutt.
Det betyr at United må klare seg uten sin midtbanegeneral i returkampen mot PSG.
– Det er skuffende. Han var vår beste spiller. Han hadde tre spillere rundt seg hele tiden, og fortsatt klarte han seg, mener Solskjær.
Han får håpe at Chelsea og Liverpool ikke klarer å pakke inn og kontrollere Pogba like bra som Thomas Tuchels PSG klarte tirsdag.
UEFA Europa Conference League
– Mourinho får sikkert tak i nummeret mitt hvis han vil ringe meg
2 TIMER SIDEN
UEFA Europa League
Tredje strake tap for «norske» Ferencváros
2 TIMER SIDEN