Nordmannen startet fredagens pressekonferanse foran Premier League-runden med å si at den ikke kom til å handle om José Mourinho eller Mauricio Pochettino.
Så valgte han likevel å si noen ord om mannen han erstattet på Old Trafford i desember i fjor.
Fotball
Fortsetter karrieren i Malaysia
5 TIMER SIDEN
– Det er godt å ha José tilbake, særlig for dere (i pressen). Kanskje for meg også, for da kan dere skrive om andre ting (enn Solskjær), smilte han.
Solskjær fikk spørsmål om han var overrasket over at Pochettino fikk sparken i Tottenham under et halvår etter at han ledet laget i mesterligafinalen.
– I fotballen kan du ikke bli overrasket eller sjokkert over noe. Jeg må bare ha oppmerksomheten rettet mot oss.
Sparkingen av Pochettino førte til umiddelbare spekulasjoner i internasjonal fotballpresse om hvorvidt han kunne være en kandidat til å overta Solskjærs jobb. Kristiansunderen hevder han ikke er bekymret.
– Det plager meg ikke i det hele tatt. For jeg har verdens beste jobb. Og alle ville ønsket denne jobben, sier han om spekulasjonene.
– Det spiller egentlig ingen rolle, jeg må konsentrere meg om jobben min uansett. Den posisjonen jeg har her endrer seg ikke selv om det skjer endringer i andre klubber, la Solskjær til.
Manchester United møter Sheffield United i en vrien bortekamp søndag. Der må Solskjær klare seg uten de to viktige midtbanespillerne Scott McTominay og Paul Pogba, som begge er skadde og ute i flere uker.
United-sjefen har fra før en ganske tynt besatt midtbane, og han avviser ikke handling når overgangsvinduet åpner i januar.
– Vi har sett på midtbanespillere, ja. Jeg kommer ikke til å si noe om hvilken type spillere vi ser på. Vi vurderer flere posisjoner, sa Solskjær.
– «Scotty» skadd ankelen sin og er ute i noen uker. Vi har mistet Rojo, som har slitt med en muskelskade, og det tar fortsatt litt tid før Paul er tilbake. Han (Pogba) bygger seg gradvis opp, går på tredemølla og sykler. Vi håper å se ham på banen i løpet av 2019, fortsatte han.
United ligger på 7. plass i Premier League etter en tøff sesongstart. Resultatene har vært bedre i det siste, og det blir svært viktig for Solskjær å bygge videre på den seiersrekken.
– Det er et tydelig gap opp til topp fire. Det handler om stabilitet. Det er så tett bak topp fire, og jeg ser bare fram til denne kampen. Vi trenger en god prestasjon og et resultat, sier han foran bortekampen i Sheffield.
United er også med i europaligaen og ligacupen og skal spiller to kamper i uken helt fram til nyttår.
– Vi skal jo møte City snart (7. desember), og vi har sjansen til å ta inn noen poeng. Vi får spillere tilbake, og vi blir stadig bedre som lag. Så vi ønsker å være med og utfordre når det nærmer seg sesongslutten. Å bli blant topp fire er et lite mål for oss, sier Solskjær.
Allerede onsdag 4. desember, tre dager før Manchester-derbyet, returnerer Mourinho til Old Trafford med sitt Tottenham-lag.
(©NTB)
Eliteserien
Flere Eliteserie-klubber jaktet stopperen: Nå er valget tatt
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Nidaros: Nok en Rosenborg-angriper på vei bort
7 TIMER SIDEN