Marcus Rashford ble matchvinner med scoring etter ni minutter. Målet til Rashford, som kom etter en lekker pasning fra Paul Pogba, var engelskmannens sjette scoring på de siste åtte Premier League-kampene.
Superduoen har nå stått bak 14 av Uniteds 22 mål siden Solskjær ble midlertidig manager.
Fotball
Solbakken om Glimt-bragden: – Det er et stykke opp til det Rosenborg gjorde
2 TIMER SIDEN
– Gode spillere gjør hverandre bedre. Jeg kan bare forklare slike mål med kvalitet. Når du har kvalitetsspillere får du kvalitetsprestasjoner, uttalte Solskjær til VG om Pogba-Rashford-linken, og fortsatte:
– Våre fans har alltid vært verdens beste. De fortjener å bli takket av oss etter en slik innsats.
Målet var også den eneste i kampen, og seieren gjør at Manchester United, under Ole Gunnar Solskjær, nå har tatt 22 av 24 mulige poeng i Premier League siden nordmannen tok over før oppgjøret mot Cardiff.
Nevnte Rashford hadde en eventyrlig mulighet til å sende gjestene i ledelsen etter bare fire minutter, men headingen fra kloss hold gikk like utenfor. Etter scoringen, som spissen banket klinisk i mål bak en utspilt Kasper Schmeichel, var den første omgangen preget av mange tøffe dueller og fire gule kort.
Både Jamie Vardy og Rachid Ghezzal hadde muligheten til å utligne i annen omgang, som var preget av et tidvis hardt Leicester-press, men ingen av spillerne klarte å overliste David de Gea. Dermed endte det 1-0 til Manchester United, som har full pott på bortebane på de første fem kampene under nordmannens ledelse.
– Vi burde ha kontrollert andreomgangen litt bedre. Men vi holdt nullen og vant, så vi er glade, sa Lindelöf.
De tre poengene gjør at United bare ligger to poeng bak Chelsea på fjerdeplass.
– Når man kommer til en klubb som Manchester United, tenker man ikke at man kommer til å tape en kamp. Med denne stallen har man sjansen til å vinne hver eneste kamp. Vi roterte litt i dag, men alle som spilte gir meg hodepine, for i neste kamp må jeg sette noen andre på benken, sa en meget blid Solskjær til TV 2 etter kampen.
(©NTB)
Eliteserien
Var-slakt, Hornelands forsvarstale og kritiske til lånespillere
2 TIMER SIDEN
Fotball
Landslagsspiller må operere
3 TIMER SIDEN