Uttalelsene kom i forbindelse med en offentliggjøring av klubbens økonomiske resultater for annen kvartal i 2019 tirsdag.
Nettogjelden til Manchester United skal ha økt med nærmere 900 millioner kroner, ifølge The Guardian , men Woodward kommer med en tillitserklæring til klubbens prosjekt og Ole Gunnar Solskjær.
– Denne sesongen handler om gjenoppbygging, med mange endringer i troppen og spillere som har kommet opp fra akademiet og blitt en del av førstelaget, sier Woodward til hjemmesiden.
Eliteserien
Se Eggen-feiringen her
6 TIMER SIDEN
– Fundamentet for å levere suksess på lang sikt, som vi alle jobber mot, er på plass nå som vi implementerer vår plan og vår fotballvisjon med Ole, tilføyer han.
I tillegg til signeringen av Bruno Fernandes i januar, fremheves spesielt arbeidet med å frembringe talenter fra akademiet, av United-direktøren.
Direktøren understreket også i samtalen med klubbens investorer tirsdag at laget er videre i europaligaen og FA-cupen, samt er med i kampen om en plassering i ligaen som gir spill i mesterligaen neste sesong.
Manchester United er i øyeblikket nummer fem på tabellen i Premier League. Kun tre poeng skiller opp til Chelsea på den attraktive fjerdeplassen.
Neste oppgave for mannskapet til Ole Gunnar Solskjær er torsdagens europaligamøte med belgiske Club Brugge.
(©NTB)
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Måtte kjempe for poengene: – Heldigvis får vi betalt som fortjent
7 TIMER SIDEN