Woodward var svært positiv til klubbens norske manager da han snakket med klubbens eiere i forbindelse med fremleggingen av klubbens økonomiske resultater for tredje kvartal av regnskapsåret.
Solskjær har hatt en blytung avslutning på sesongen. Etter at alt gikk på skinner i begynnelsen, endte sesongen med to seire på de siste elleve kampene.
Woodward sa likevel torsdag at nordmannen vil få støtte til å bygge sitt lag videre for å forsøke å tette luken opp til toppklubbene i Premier Leagues.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 KLOKKEN 19:21
– Selv om de siste ukene har vært skuffende, er vi strålende fornøyde med å bekrefte ansettelsen av Ole på en treårskontrakt, sa direktøren i videokonferansen.
– Forberedelsene for den nye sesongen er i gang, og den underliggende virksomheten vår går så bra at vi kan tillate oss å gi manageren og hans lag støtte når vi nå ser mot framtiden, fortsatte Woodward.
United ble nummer seks i ligaen, 32 poeng bak seriemester Manchester City. Nordmannen har vært ærlig på at det kan bli store utskiftninger i troppen når han nå skal forsøke å gjenreise storklubben.
I et intervju med klubbens egen journalist fortalte han torsdag litt om hva han forventer av signeringer.
– Vi vil se forsvarsspillere som forsvarer for livet. Vi vil ha folk som har arbeidsmoral, og nå saumfarer vi markedet for å finne de riktige (spillerne), sa Solskjær.
(©NTB)
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 KLOKKEN 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 KLOKKEN 21:54