Fotball

Solskjær blir lovet midler til sommervinduet

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Ole Gunnar Solskjaer, Manager of Manchester United

Foto: Getty Images

AvEurosport
16/05/2019 på 15:07 | Oppdatert 16/05/2019 på 15:10

Manchester United-direktør Ed Woodward uttalte torsdag til klubbens investorer at Ole Gunnar Solskjær skal få midler til å forsterke Manchester United-laget.

Woodward var svært positiv til klubbens norske manager da han snakket med klubbens eiere i forbindelse med fremleggingen av klubbens økonomiske resultater for tredje kvartal av regnskapsåret.

Solskjær har hatt en blytung avslutning på sesongen. Etter at alt gikk på skinner i begynnelsen, endte sesongen med to seire på de siste elleve kampene.

Premier League

Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle

27/12/2019 PÅ 08:28

Woodward sa likevel torsdag at nordmannen vil få støtte til å bygge sitt lag videre for å forsøke å tette luken opp til toppklubbene i Premier Leagues.

– Selv om de siste ukene har vært skuffende, er vi strålende fornøyde med å bekrefte ansettelsen av Ole på en treårskontrakt, sa direktøren i videokonferansen.

– Forberedelsene for den nye sesongen er i gang, og den underliggende virksomheten vår går så bra at vi kan tillate oss å gi manageren og hans lag støtte når vi nå ser mot framtiden, fortsatte Woodward.

United ble nummer seks i ligaen, 32 poeng bak seriemester Manchester City. Nordmannen har vært ærlig på at det kan bli store utskiftninger i troppen når han nå skal forsøke å gjenreise storklubben.

I et intervju med klubbens egen journalist fortalte han torsdag litt om hva han forventer av signeringer.

– Vi vil se forsvarsspillere som forsvarer for livet. Vi vil ha folk som har arbeidsmoral, og nå saumfarer vi markedet for å finne de riktige (spillerne), sa Solskjær.

(©NTB)

UEFA Europa League

Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League

07/11/2019 PÅ 21:39
UEFA Europa League

Bortetørken over for Solskjær og United

24/10/2019 PÅ 19:07
Relatert
FotballManchester United
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen