Sist helg skrev britiske medier at Ferguson fulgte med lørdagens United-trening på Carrington. Til klubbens nettsted bekrefter Solskjær skottens tilstedeværelse.
– Jeg holder han orientert. Han var innom på besøk lørdag, og jeg tror han nøt tiden på treningsfeltet. Vi hadde en fin prat, og han oppmuntret oss. Han kjenner svært godt staben jeg har i Manchester United, og han vet at vi vil gjøre alt vi kan så lenge vi er her. Vi vil gjøre alt for at Manchester United gjør det så bra som mulig, sier kristiansunderen.
Det var etter alle solemerker Ferguson som anbefalte Manchester United-styret å hente inn Solskjær som midlertidig manager etter sparkingen av José Mourinho. 77-åringen har alltid hatt et nært forhold til nordmøringen.
OBOS-ligaen
Kåre Ingebrigtsen nærmer seg ny jobb: – Den eneste kandidaten vår
24 MINUTTER SIDEN
– Han har åpenbart hatt større innflytelse på meg gjennom de 15 årene jeg tilbrakte her tidligere, enn den siste uken, sier Solskjær.
Ferguson ledet Manchester United mellom 1986 og 2013. Han tok blant annet klubben til hele 13 Premier League-titler og to triumfer i Champions League.

Lingard roser Solskjær

Solskjær har fått en perfekt start på managerlivet i en av verdens største fotballklubber. Tre kamper har gitt like mange seirer og pene 12-3 i målscore. Solskjær har fått mye ros for å ha løst knuten i Uniteds offensive spill.
Manchester United-angriper Jesse Lingard roser også Solskjærs bidrag i garderoben og i spillermøter. Han legger ikke skjul på at det er stor forskjell fra José Mourinhos tid.
– Han er veldig bra. Han er flink på tomannshånd med spillerne og flink til å få det beste ut av oss. Han snakker alltid med oss og sier hva vi skal gjøre, sier Lingard til Manchester Evening News.
– Det handler om mentaliteten. Ole har sagt til oss at vi skal starte sterkt, presse motstanderen og sørge for at vi ikke havner på etterskudd. Han sier at de første 15-20 minuttene kan avgjøre en kamp, sier Lingard.

Lært mye

Han har vært direkte involvert i fire av de 12 målene United har scoret på de tre første kampene under Solskjær.
– Han kjente meg allerede fra tiden han var reservelagstrener og vet hva slags spiller jeg er. Det var han som ga meg reservelagsdebuten. Han var alltid der med råd til de unge spillerne, og jeg lærte mye av ham, sier Lingard.
– Han er veldig spesiell for denne klubben. Han vet hvor Manchester United må være, og det er på toppen.
Lingard har til nå spilt hvert eneste minutt med Solskjær som sjef.

Fant seg selv

Spillere utviklet i Manchester Uniteds ungdomsavdeling har vært toneangivende i kampene med Solskjær på benken, ikke minst Paul Pogba.
– Nå ser vi den Paul jeg kjenner. Jeg har fulgt ham på vei opp, og nå er han igjen den spilleren vi kjenner. Ole har hjulpet ham dit, 100 prosent. Han har gitt ham tilliten og friheten til å spille sitt spill og gjøre det vi vet han kan, sier Lingard om Pogba.
Onsdag spiller Manchester United borte mot Newcastle.
(©NTB)
UEFA Europa Conference League
– Mourinho får sikkert tak i nummeret mitt hvis han vil ringe meg
2 TIMER SIDEN
UEFA Europa League
Tredje strake tap for «norske» Ferencváros
2 TIMER SIDEN