Lørdagens bortekamp mot Horsens i den danske superligaen endte med tomålsseier for Ståle Solbakkens FC København. Jonas Wind og Dame N'Doye scoret målene som begge kom mot slutten av kampen.
Sivert Heltne Nilsen spilte hele kampen som kaptein for Horsens.
Før kampen ble det klart at kantspiller Robert Skov går til Hoffenheim i tysk Bundesliga. Solbakken synes salget kom på et dårlig tidspunkt.
Fotball
Kronet Schalke-debut med scoring
3 MINUTTER SIDEN
– Vi hadde en gentlemansavtale som vi er nødt til å overholde. Robert har fått et tilbud som han er veldig tilfreds med, og vi har fått et økonomisk tilbud vil er tilfredse med. Men det er dårlig timing med tanke på det som skal skje nå, sa Solbakken til dansk TV 3 før kampen.

Måtte godkjenne salg

FC København er midt i et tett kampprogram hvor laget blant annet skal forsøke å ta seg til gruppespillet i mesterligaen.
– Hvis det ikke hadde vært for gentlemansavtalen, så hadde han vært i Tyskland for 18 måneder siden. Der vant vi en hard kamp mot en Bundesliga-klubb, fortalte Solbakken.
En del av avtalen med Skov gikk ut på at klubben nå måtte godkjenne et salg.
Stoler på ungguttene
Solbakken trodde imidlertid at han fikk beholde den verdifulle kantspilleren da det ikke kom inn noen bud rett etter Skovs opptreden i U21-EM for Danmark.
– Slik gikk det ikke, så nå må ungguttene steppe opp, sa Solbakken, som allerede har kikket på aktuelle erstattere.
Med seieren klatret Solbakkens lag til topps på tabellen etter tre kamper. Horsens er nummer sju.
(©NTB)
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bekrefter at Brann-kapteinen trolig forlater klubben
8 TIMER SIDEN