Dansken vant 2-0 i det første oppgjøret. På grunn av det gode utgangspunktet varsler manager Ståle Solbakken flere endringer til returmøtet i København.
– Vi har et godt utgangspunkt med 2-0-seieren på Island, så det gir oss muligheten til å gjøre noen endringer til den siste kampen, men det vil ikke være sånn at vi snur opp og ned på alt mulig, sier Solbakken.
Nordmannen vil spare på kreftene slik at FC København kan kvalifisere seg til europaligaens gruppespill og samtidig ta en topplassering i dansk superliga.
VM
Publikum med tydelig beskjed til FIFA-presidenten
8 TIMER SIDEN
– Kampene kommer tett for øyeblikket, men det er jo sånn vi vil ha det, så vi kan komme i europeisk gruppespill. Men det er litt ekstra press på programmet på grunn av VM, så det er ikke noen pauser i midtuka, sier Solbakken.
– Men forhåpentlig skal vi spille hver torsdag hele august og sikre plassen i gruppespillet, så vi får det også travelt framover, la han til.
Forrige ukes borteseier over Stjarnan ble fulgt opp av en overbevisende 4-0-seier hjemme mot AaB søndag.
Hvis FCK vinner sammenlagt mot Stjarnan, skal Solbakkens menn gjennom ytterligere to kvalifiseringsrunder før laget kan innløse billett til gruppespillet.
I neste runde skal vinneren av FCK – Stjarnan sannsynligvis møte bulgarske CSKA Sofia. Bulgarerne vant 3-0 på hjemmebane mot østerrikske Admira Wacker i den første kampen.
(©NTB)
VM
USA snøt Iran for historisk VM-avansement
9 TIMER SIDEN
VM
Supporter bortvist etter regnbue-markering
11 TIMER SIDEN