Solbakken-fest mot Brøndby

Oppdatert 12/08/2018 klokken 18:07 GMT+2

Endelig kunne Ståle Solbakken juble for seier over rivalen Brøndby. FC København vant 3-1 på hjemmebane i dansk superliga søndag.

Ståle Solbakken

• Følg Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag kl. 20!
Robert Skov slo til med et herlig FCK-mål på et frispark i 1.-omgang. Det kom etter 35 minutter og ble kalt en kongescoring i Ekstra Bladets livereferat.
Ante Erceg utlignet litt ut i 2.-omgangen. Nikolaj Thomsen smøg seg så inn i feltet og ordnet 2-1-målet for FCK etter 78 minutter.
Ikke lenge etter gjorde Viktor Fischer 3-1 fra kloss hold.
FCK hadde ikke slått Brøndby på de fem siste oppgjørene før søndagens kamp, og for Solbakken betydde seieren mye. Det gjelder å være best i stor-København, og Brøndby er FCKs store rival.
Til uka spiller FCK om å komme seg videre i Europa League-kvalifiseringen. Etter 2-1-seier borte over CSKA Sofia er danskene klare favoritter til å avansere.