Fredag signerte Markus Solbakken (17) en kontrakt som binder ham til HamKam i ytterligere to sesonger.
Eurosport.no har ikke fått kontakt med unggutten fredag kveld, men til HamKams nettsted sier Solbakken at han er fornøyd med beslutningen.
– Jeg var aldri i tvil om å fortsette i HamKam. 2017-sesongen var perfekt for meg og ga meg også sjansen på landslaget. Med opprykk til OBOS-ligaen vil jeg ha en optimal utviklingsarena også kommende sesong, sier Solbakken.
UEFA Europa Conference League
Norsk dommer i Conference League
15 TIMER SIDEN
Tidligere i høst var Eurosport.no i kontakt med Ståle Solbakken. Da fortalte FCK-treneren at han mente det var lurt av sønnen å fortsette i HamKam, til tross for interesse fra flere klubber i Eliteserien.
– Jeg tror det passer veldig bra for Markus å bli i klubben. Da kan han spille i OBOS-ligaen og se om han kan utvikle seg der. Han skal gjerne få litt mer kjøtt på kroppen og se om han takler nivået i OBOS. Det tror jeg er en fin utfordring for han og da kan han bo hjemme og fortsette på skolen og likevel utvikle seg. Så det er helt perfekt, sa pappa Solbakken.
17-åringen har vært en viktig brikke for nyopprykkede HamKam, og har til tross for sin unge alder spilt 32 seriekamper og én cupkamp.
Bildet er brukt med tillatelse fra HamKam.
Eliteserien
Det islandske «godstoget» på plass i Trondheim – bekrefter medisinsk test
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
20 TIMER SIDEN