Ødegaard er utleid fra Real Madrid, og avtalen gjelder i utgangspunktet for to sesonger. Samtidig har det vært spekulert i at hovedstadsklubben kan komme til å hente nordmannen tilbake allerede i sommer.
Flere spanske medier, blant dem storavisen Marca, har den siste tiden skrevet at Ødegaard trolig blir værende i San Sebastian. I Sociedad-ledelsen råder også optimismen.
– Jeg tror Ødegaard blir i Real. Det er det jeg tror, og vi har et godt håp om det, sier klubbpresident Jokin Aperribay i et intervju med Radio Euskadi.
Fotball
Massivt frafall i breddefotballen: – Må se oss selv i speilet
EN TIME SIDEN
Real Sociedad blir omtalt som «La Real» eller «Real» på folkemunne i Spania, mens Real Madrid omtales som «Madrid». Intervjuet er gjengitt av storavisen AS.

Ødegaard velger

Aperribay sier videre at Ødegaard «når han blir værende i Real, dersom han blir værende» må være like overbevist om at det er det rette valget som da han kom til klubben i fjor sommer.
– Valget er opp til ham. Og jeg tror han blir, sier klubbpresidenten.
Ødegaard selv har gjentatte ganger signalisert hvor godt han liker seg i San Sebastian. Senest i et intervju med egen klubb i forrige uke. Da satte han blant annet ord på hvor godt det var å være tilbake blant lagkameratene etter den lange perioden med individuell trening under viruskrisen.
– Målet vårt er å komme blant topp fire på tabellen og komme oss til Champions League, sa nordmannen også.

Elleve runder igjen

Real Sociedad ligger på fjerdeplass på tabellen før La Liga sparkes i gang igjen. Første kamp for Ødegaard kommer søndag mot Osasuna.
21. juni skal nordmannen så i aksjon mot Real Madrid.
Alle lagene i den spanske toppserien har elleve kamper igjen å spille. Sesongen skal være avsluttet 19. juli. For Real Sociedad betyr det en ligakamp i snitt hver tredje eller fjerde dag.
(©NTB)

Hulskers oppsiktsvekkende valg, Vikings joker og kapteinsvalg i første runde

Eliteserien
Ønsker ikke å fortsette som hovedtrener etter sesongen
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Misførnøyd med Lyns form: – Var ikke dette jeg satte inn aksjer for
4 TIMER SIDEN