Ronaldo scoret det eneste målet i finalen i klubb-VM mot Gremio. Real Madrid vant turneringen for fjerde gang og Ronaldo ble mestscorende med sju mål.
Etter kampen åpnet Ronaldo opp om hans pensjonsplaner.
– Jeg vil gjerne (bli i Real Madrid ut karrieren), men det er ikke opp til meg. Det avhenger av hva jeg gjør på banen, sa Ronaldo.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann med årets første hjemmeseier
4 TIMER SIDEN
– Jeg styrer ikke klubben, det er opp til dem som gjør det. Min jobb er på banen og jeg synes jeg gjør det bra. Resten kan ikke jeg kontrollere, la han til.

Skryt fra treneren

32-åringen signerte en ny kontrakt til 2021 med klubben for litt over et år siden, men oppildnet spekulasjoner rundt hans mulige exit etter å ha ledet Real Madrid til mesterligasuksess i juni, fordi han skal ha vært misfornøyd med hvordan klubben håndterte skattesaken han ble dratt inn i.
Portugiseren møtte i retten i juli på grunn av beskyldninger om skatteunndragelser på 17,4 millioner euro mellom 2011 og 2014.
Real Madrid-manager Zinédine Zidane synes Ronaldo fortjener en ny kontrakt.
– Selvsagt, men til riktig tid, sa manageren.
– For oss er det svært viktig at Cristiano blir. Han er i klubben sin, sitt hjem og ingen kan gjøre som ham, så forhåpentligvis blir han til han legger opp, fortsatte han.

Klubbrekorder

Ronaldo har knust klubbrekorder siden han kom til Real Madrid fra Manchester United i 2009, og er i overlegen tet som den spanske klubbens mestscorende gjennom tidene med 434 mål på 414 kamper.
Ronaldo uttalte at han var den beste fotballspilleren noen gang etter at han plukket opp sin siste av fem gullballer.
– Jeg er en veldig selvsikker person, og tallene lyver ikke. De snakker for seg selv. Jeg er veldig fornøyd. Jeg er fortsatt motivert for å vinne trofeer som et kollektiv og individuelt. Jeg føler meg sterk nok til å fortsette å utvikle meg som spiller og vinne trofeer, som er det jeg liker mest, avsluttet Real Madrid-spilleren.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stabæk med poengtap hjemme mot Grorud
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Fredrikstad vant mot poengløse Skeid
4 TIMER SIDEN