Spanjolen er inne i sitt siste kontrakstår med Manchester United og står fritt til å snakke med andre klubber fra 1. januar. Manchester United vil gjerne at 28-åringen skulle skrive under på en ny kontrakt før årets sesong kom i gang, men slik gikk det ikke.
Samtalene har trukket ut i langdrag.
OBOS-ligaen
HamKam dominerer årets lag – krangler om de siste plassene
EN TIME SIDEN
Manchester United skal etter sigende ha tilbudt De Gea en ukelønn på 3,5 millioner kroner, og det ville ha gjort ham til klubbens best betalte ved siden av Paul Pogba.
– Jeg har åpenbart ikke vært involvert i alle diskusjonene, men jeg er likevel ganske trygg på at dette vil ordne seg. David har aldri sagt noe annet til meg enn han elsker denne klubben og at han ønsker å fortsette her. La oss håpe at vi klarer å få det til, sa sier Solskjær.
De Gea har ikke vært like imponerende som normalt denne sesongen, men det skal ikke være grunnen til at kontraktforhandlingene har tatt tid.
Spanjolener blitt kåret til Manchester Uniteds beste spiller i fire av de åtte årene han har vært i klubben.
– Han har hatt en fantastisk tid, men selvsagt blir det overskrifter når han slipper inn mål, og da blir det skriverier om at han burde ha reddet. Jeg er ikke bekymret for David i det hele tatt, sier Solskjær. (©NTB)
OBOS-ligaen
Har gitt klar beskjed til speaker før skjebnekampen
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
Står på kanten av stupet: – Har vært en kollaps uten like
EN TIME SIDEN